Cum este un bărbat, ce caracter are, în funcţie de mărimea sânilor pe care o preferă

Internetul este plin de lucruri uimitoare în lume. Întotdeauna vei afla mai multe despre aproape orice în fiecare zi. Încep să citesc lucruri uimitoare în fiecare zi care mă lasă perplexă.

24 aug. 2017, 11:00
Cum este un bărbat, ce caracter are, în funcţie de mărimea sânilor pe care o preferă

Recent s-a aflat că până și de câte ori mergem la baie spune ceva despre noi înșine și că nu suntem total conștienți de multe fapte despre corpul uman, scrie tasta.ro. Acest lucru mi-a sporit curiozitatea în continuare în ceea ce privește ceea ce spun unele dintre alegerile noastre despre personalitatea noastră.

Citeşte 6 poziţii sexuale care te fac să arăţi mai suplă

Și când am continuat am dat peste ceva interesant. După cum se dovedește, bărbații sunt o carte deschisă și multe dintre mișcările lor pot fi legate de personaje specifice și trăsături de personalitate. Chiar și dimensiunea sânilor pe care fiecare om o preferă, vorbește mult despre tipul de om.

Surprinzător, nu-i așa? Așa am fost și eu. Să ne documentăm și să ne dăm seama cum să citim bărbații pe baza preferințelor lor în ceea ce privește dimensiunea sânilor.

 1 Bărbații gurmanzi preferă sânii mari

Sânii mari sunt considerați de subconștient ca fiind „securitatea alimentară” pentru bărbați, deoarece acționează ca un semnal pentru rezervele de grăsime, ceea ce se traduce pentru a avea acces la o abundență de resurse. Un grup de cercetători britanici au căutat să examineze efectul foametei și sentimentului asupra preferinței bărbaților la dimensiunea sânilor.

Studiul publicat în Jurnalul de Socio-Economie din 2008 a constatat că bărbații gurmanzi preferă sânii mai mari în comparație cu bărbații care mănâncă mai puțin. Se pare că securitatea resurselor afectează în mod semnificativ preferința unui bărbat în dimensiunea sânului.

2 Bărbații sexiști preferă sâni mari

Un studiu a fost realizat în 2013 de Arhivele de comportament social ale jurnalului, pe un eșantion de 300 de bărbați din grupa de vârstă 18-68, oferind modele 3D de diferite mărimi. Studiul a constatat că bărbații care susțineau opiniile sexiste preferau majoritatea dimensiunile mai mari!

Acești bărbați au recunoscut că prezintă trăsături comportamentale ale sexismului și ale atitudinilor ostile față de femei. Mai mult, bărbații au perceput femeile cu sânii mari și foarte mari cu o feminitate „tradițională”.

3 Bărbații care doresc un partener maleabil preferă sânii mici

Bărbații dominanți care doresc femeile supuse sunt mereu în căutarea celor cu sânii mici. De asemenea, femeile cu sâni mici tind să nu concureze cu cele cu dimensiuni mai mari.

„De asemenea, puteți obține indicația psihologică că nu încearcă să concureze cu alte femei care au sâni mai mari și prin urmare va fi loială față de dvs.

4 Bărbații independenți preferă sâni medii!

Jurnalul Personalității și Psihologiei Sociale a relevat că iubitorii de libertate, exhibiționiștii și bărbații independenți preferă o mărime medie!

Va face glume inteligente pentru a fi centrul atenției. De asemenea, preferința pentru sâni medii fost asociată cu imaginea „Playboy”, iar acești bărbați pot avea nevoie de contact heterosexual și de expoziționism.

5 Bărbații stabili din punct de vedere financiar preferă sânii mici!

Un studiu din 2008 publicat în The Journal of Socio-Economics a găsit o legătură între securitatea financiară și preferința bărbaților la dimensiunea sânilor. Acest rezultat se potrivește bine cu punctul # 1. Acest lucru dovedește că bărbații cu un buzunar greu și contul bancar umflat nu caută „rezerve de grăsime”.

Acest lucru sugerează că bărbații bogați, cu resurse mari nu au nevoie de o femeie cu rezerve excesive de grăsimi, spre deosebire de omologii lor care nu sunt atât de bogați care ar prefera mai degrabă abundența.

Citeşte şi Ce a păţit un reporter chiar înainte să intre în direct. Când a văzut ce are pe sâni, a început să ţipe

6 Bărbații care nu sunt pregătiți pentru paternitate merg pentru cei mici!

Potrivit unui studiu din 2012 care a apărut în jurnalul Arhivele de comportament sexual, bărbații care sunt pregătiți pentru paternitate merg la sâni mai mari, deoarece sânii mai mari înseamnă capacitatea de a hrăni un copil. Pe de altă parte, bărbații care nu sunt pregătiți pentru paternitate preferă sâni mai mici dar șolduri mai mari.

Acest lucru nu este surprinzător deoarece sânii mai mari reprezintă un semnal al capacității și abilității femeii de a suporta și de a hrăni copiii.

De asemenea, această preferință a mărimii sânilor nu dezvăluie mult mai mult despre procesul de gândire și despre personalitate. Dar, în cele din urmă, un lucru poate fi cu siguranță dedus din aceste date – Bărbații iubesc sânii – indiferent de dimensiune.