Cum faceau sex oamenii în urma cu 4000 de ani, pe timpul babilonienilor. Tehnicile, ŞOCANTE FOTO

Piese de arta cu continut erotic vechi de 4.000 de ani arata felul in care se intretineau relatii sexuale in timpul babilonienilor.

01 sept. 2018, 16:15

Printre acestea se numara placi de teracota realizate cu 1.500 de ani inaintea aparitiei Kama Sutrei, dar care prezinta contacte sexuale explicite in pozitii similare, scrie kanald.ro.

Citeşte şi Sex tantric: Găseşte-i cele 7 zone erogene şi învaţă ce să faci cu ele!

Piesele de arta au fost descoperite de-a lungul timpului in regiunea dintre raurile Tigru si Eufrat si acum sunt expuse in galeria de Arheologie a Muzeului Israelian. Aceasta prezinta diferite pozitii sexuale, nu numai cea a misionarului.

Prima placa arata un barbat penetrand o femeie asezata cu spatele la el in timp ce sta in picioare.

A doua prezinta un barbat si o femeie intr-o pozitie similara, dar cu femeia band dintr-un recipient in timpul contactului sexual in timp ce barbatul ridica un pahar la gura. Un istoric considera insa ca acest lucru sugereaza, de fapt, ca cele doua personaje obisnuiesc sa faca si sex oral.

Cea mai comuna scena care apare pe placile de teracota este cea care prezinta personajele intretinand relatii sexuale coitus a tergo, adica pozitia de la spate.


loading...