Cum îţi dai seama cu câţi bărbaţi a făcut amor partenera ta. Detaliul care o dă de gol

Oamenii de stiintă din California au descoperit o legătură dintre inăltimea unei persoane, greutate corporală și partenerii sexuali pe care i-a avut.

11 sept. 2018, 08:45
Cum îţi dai seama cu câţi bărbaţi a făcut amor partenera ta. Detaliul care o dă de gol

Într-un studiu realizat pe 60,058 bărbați și femei heterosexuali, cercetătorii de la Universitatea Chapman au aflat că bărbații și femeile mai scunzi și cu o greutate mai mică au mai puțini parteneri sexuali decât cei cu o înălțime normală și o greutate normală, scrie doctorulzilei.ro.

Citeşte şi Cum să săruţi după o partidă de sex

De asemenea, bărbații foarte înalți au avut cu până la trei partenere sexuale mai mult decât bărbații scunzi sau cei cu o înălțime medie.

Explicația ar fi că, de obicei, femeile preferă bărbații mai înalți.

Numărul aproximativ de parteneri sexuali pe care i-au avut persoanele cu vârste între 30 și 44 de ani este opt. 58% dintre bărbați și 56% dintre femei au avut mai mult de cinci parteneri sexuali, în timp ce 29% dintre bărbați și 56% dintre femei au avut 14 parteneri sexuali.

Cât despre legătura dintre greutatea corporală și numărul de parteneri sexuali, femeile care aveau o greutate mai mică decât cea normală au avut mai mulți partneri sexuali, însă în cazul bărbaților, „grăsuții” au fost cei cu mai mult succes. Bărbații cu o greutate mai mare decât cea normală au avut mai multe partenere sexuale.