Cum negocia Gigi Becali banii pentru campanii: „Vreau să furi doar 20.000 din banii mei! Cu restul să faci treabă” VIDEO

Latifundiarul Gigi Becali a explicat, la România TV, cum se fură bani în campaniile electorale. Acesta a dezvăluit cum, în calitate de şef de partid dădea bani filialelor din ţară, cu menţiunea să fure doar o mică parte din ei, iar cea mai mare parte, să o investească în campanie.

06 feb. 2016, 12:27
Cum negocia Gigi Becali banii pentru campanii: „Vreau să furi doar 20.000 din banii mei! Cu restul să faci treabă” VIDEO

Pai ce, legi gura boului care trage la jug? Eşti sef de campanie şi tu primeşti 10 milioane pentru campanie. Păi să fii chiar prost să nu opreşti un milion macăr din ei. Dar ăia care fac campanie, din 20 de milioane, 7-8 îi bagă la ei în buzunar şi 12-13 îi bagă în campanie.

Eu dacă eram şef de campanie la PSD, să spunem, dacă nu mă alegeam cu minim 10 milione din campanie, eram dobitoc. Îi spuneam lui Năstase: „Băi, Adriane, băi, 100 de milioane am strâns pentru campanie, 10% iau şi eu! Păi eu de ce risc?„, a mărturisit Gigi Becali la România TV.

Acesta a mai precizat că de fiecare dată când dădea bani şefilor de filiale PNG din ţară, le atrăgea atenţia să fure doar o mică parte din bani, iar restul să-l investească în campania electorală.

La mine era invers. Eu, ca preşedinte de partid, dădeam banii în judeţe ş le spuneam aşa: „Băi, ai 100.000 de euro! Vreau să furi doar 20.000 din banii mei! Şi cu 80.000 să faci treabă. Nu să furi 80.000 şi să faci treabă de 20.000”. Eu ştiam şi le spuneam că ştiu că o să fure din ei„, a mai spus latifundiarul.