Cum reuşeşte fiica lui Ion Dichiseanu să se conecteze cu tatăl ei. Simona Florescu: „Ioana face nişte exerciţii de conectare cu spiritul lui Dichi. Este incredibil, dar foarte adevărat”

În urmă cu jumătate de an, îndrăgitul actor Ion Dichiseanu trecea la cele veşnice, la vârsta de 87 de ani. O pneumonie bilaterală dezvoltată în urma infectării cu o bacterie periculoasă i-a fost fatală. Simona Florescu, fosta lui soţie, povesteşte că fiica lor, Ioana, reuşeşte, graţie legăturii speciale pe care a avut-o cu tatăl ei, să se conecteze cu acesta.

29 nov. 2021, 17:51
Cum reuşeşte fiica lui Ion Dichiseanu să se conecteze cu tatăl ei. Simona Florescu: „Ioana face nişte exerciţii de conectare cu spiritul lui Dichi. Este incredibil, dar foarte adevărat”

Simona Florescu a mărturisit, în emisiunea lui Teo de la Kanal D, că nu a crezut până de curând în comunicarea cu spiritele din lumea de dincolo.

Cu puţin înainte ca Dichi să moară, Ioana a vizitat castelul Iulia Hasdeu şi chiar îi ziceam că eu nu prea cred că Haşdeu a scris o carte şi a construit tot ce e înăuntrul castelului după ce îi dicta Iulia în vise. Îi ziceam Ioanei că ăsta e marketing pur. Şi când făceau acele şedinţe de spiritism, ea îi spunea unde să pună fiecare obiect şi aşa s-a construit acest castel.

Dar când s-a întâmplat ce s-a întâmplat cu Dichi, el era în comă indusă şi Ioana se conecta cu el. Învăţa, se forţa, făcea nişte exerciţii să se conecteze cu el, este incredibil, dar este foarte, foarte adevărat. Iar el îi spunea ceva în vis, că-l doare ceva, că i s-a întâmplat ceva şi a doua zi Ioana suna la spital şi medicii îi confirmau exact ce el îi spusese în vis„, a relatat Simona Florescu experienţa fiicei sale la Teo Show.

Cum reuşeşte fiica lui Ion Dichiseanu să se conecteze cu tatăl ei

Artista a dezvăluit, totodată, că şi în momentul de faţă Ioana are această experienţă de conectare cu spiritul lui Dichi. Din păcate, Simona nu reuşeşte, asemeni fiicei sale, să ia legătura cu regretatul actor.

Citeste si Ion Dichiseanu, semne de dincolo de moarte. Simona Florescu: „L-am întrebat dacă m-a iubit. Am rămas blocată de modul în care am primit răspuns la întrebare”

Ioana îl visează tot timpul. Într-o noapte, Dichi i-a apărut în vis şi i-a spus că este la Festivalul Filmului de la Iaşi şi că are nevoie de un costum. A doua zi, au sunat-o pe Ioana de la Festivalul de Film de la Iaşi s-o invite pentru că voiau să facă un moment frumos în memoria lui Dichi. 

Eu l-am visat mai puţin decât Ioana, Ioana îl visează aproape seară de seară. Între ei a fost o legătură spirituală, la ei e şi legătura de sânge, legătura spirituală probabil că e mult mai puternică decât între mine şi Dichi. Ei doi s-au divinizat reciproc.

Îţi trebuie exerciţiu să te conectezi, am încercat şi eu, nu am reuşit. Cred că trebuie să exersez mai mult ca să pot să mă conectez. Ioana continuă să meargă la cimitir, mie nu-mi face bine, ei îi place, se duce îi şterge, îi spală cu clor marmura, îi duce flori tot timpul. Pe mine, însă, mersul la cimitir mă apasă şi mă răscoleşte foarte mult„, a mai povestit frumoasa cântăreaţă.

Citeşte şi Simona Florescu, semne divine din partea lui Ion Dichiseanu: Apare în vis și cere tot felul de lucruri!