Cum s-a filmat fiica Andreei Marin, Violeta, alături de Lavinia Pârva. Tânăra va pleca în străinătate la studii

Lavinia Pârva a postat un videoclip alături de Violeta, fiica lui Ștefan Bănică Jr. din relația cu Andreea Marin. Cum se înțelege tânăra cu mama ei vitregă.

14 mart. 2023, 11:26
Cum s-a filmat fiica Andreei Marin, Violeta, alături de Lavinia Pârva. Tânăra va pleca în străinătate la studii
Cum se înțelege Violeta, fiica lui Ștefan Bănică, cu soția tatălui ei

Se pare că Lavinia Pârva și Violeta, fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică Jr., se înțeleg foarte bine. Și zâna surprizelor se înțelege de minune cu fiul cel mare al fostului soț. Aceasta îl felicită pe Radu în mod public, merge la spectacolele sale și petrec împreună chiar și vacanțe.

Recent, Lavinia Pârva a posta pe contul de Instagram video scurt alături de Violeta, și pare că relația lor este una frumoasă. Fiica lui Ștefan Bănică se distrează alături de soția tatălui său, ele fiind surprinse și la concertul acestuia din weekend. Cele două s-au filmat în timp ce cântau și au postat totul pe rețelele de socializare.

Citește și: Foto! Wow cât s-a îngrășat Andreea Marin! Fosta „Zână a Surprizelor” s-a facut blondă și este de nerecunoscut după ce a luat 10 kilograme în plus!

Violeta va pleca la studii în străinătate

Andreea Marin a declarat că în curând fiica ei va pleca în străinătate pentru studii. Acum, aceasta înearcă să o pregătească pe fiica ei pentru perioada în care va trebui să se descurce de una singură. Vedeta inisistă ca fiica ei să fie ordonată, deoarece la cămin va avea colegă de cameră.

Citește și: Fiul lui Ştefan Bănică, despre relaţia cu Andreea Marin: „O știu de mic, de când s-a cuplat cu tata”

Vedeta a mai precizat că între ea și actualul ei iubit, Adrian Brâncoveanu, lucrurile merg foarte bine, dar nu există încă vorba de vreo căsătorie. Pentru moment, aceasta e mulțumită că Violeta și Adrian se înțeleg bine, fiica ei acceptându-l pe acesta în viața lor de la bun început.