Cum sa creşti intimitatea când faci sex

Exista o confuzie intre intimitate si sex. Multi oameni cred ca ele sunt interconectate, insa intimitatea pur fizica se opreste prea repede pentru a fi considerata o experienta semnificativa sau o conexiune sustenabila.

30 mai 2016, 20:25
Cum sa creşti intimitatea când faci sex

Cu cat oamenii se concentreaza mai tare pe partea fizica a sexului – cum arata, in ce se imbraca, jucarii si tehnici – cu atat se indeparteaza mai mult de adevarata intimitate.

Iata 6 sugestii pentru a creste intimitatea cand faci sex.

  1. Fara vorbe

Adesea, cand cineva se gandeste la intimitate crede ca este vorba despre impartasirea unor secrete. Exista un pic de adevar aici cand ne referim la verbalizarea celor mai ascunse ganduri si dorinte – mai ales cand este vorba despre sex. Insa a privi astfel intimitatea nu faci decat sa te pacalesti singur. Oamenii au tendinta de a se ascunde in spatele cuvintelor folosind conversatia pentru a-si ascunde vulnerabilitatea. Le spun oamenilor cum sunt in loc sa le arate cum sunt. Adevarata intimitate cu persoana iubita are loc in momentele de liniste prezenta si de conectarea dintre vorbe.

Sfat: Stabiliti un timp anume pentru a va intalni in dormitor si a nu scoate niciun sunet. Petreceti o ora impreuna, fara vorbe inainte ca orince intimitate fizica sa aiba loc. Fiti curati: atat fizic cat si emotional. Aceasta este o oportunitate de a renunta la povesti – atat la cele individuale cat si la cele de cuplu – facand loc pentru o conexiune adanca, plina de energie. 

  1. Fara orgasme

Cand Emerson a declarat: „Viata este o calatorie nu o destinatie” a vrut sa spuna ca atunci cand oamenii se concentreaza pe indeplinirea unui anumit obiectiv, pierd momentele importante in drumul pentu obtinerea lui. Acelasi lucru este valabil si in cazul sexului. Exista rapoarte care sustin a femeile pot avea 11 tipuri de organe diferite.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.


loading...