Cum sa eviţi o ejaculare prematură jenantă

Toata lumea stie ca ejacularea prematura ramane una dintre cele mai comune probleme sexuale la barbati. In cele mai recente studii de specialitate, s-a ajuns la concluzia ca 30% din populatia masculina la nivel global sufera de ejaculare prematura. Practic, vorbim despre imposibilitatea de a controla momentul ejacularii, fapt cauzat de elemente emotionale sau strict fizice, de la caz la caz.

19 oct. 2014, 19:47
Cum sa eviţi o ejaculare prematură jenantă

Cauza emotionala de multe ori rezulta dintr-o… prea exagerata si profunda gandire, vizibila mai ales la persoanele cu probleme de anxietate, vesnic anxioase chiar si atunci cand nu este cazul. In acest caz, o vizita la medic se impune imediat – desi marea majoritate a cazurilor anxioase sunt date de stres.

De fapt, stresul sta la baza majoritatii problemelor emotionale, fizice si psihice. Recomandarea celor de la penis-pills-us.com: combateti-l cu o dieta sanatoasa, miscare, exercitii fizice si neaparat somn suficient. Cand iti eliberezi mintea si ea este si odihnita, reusesti sa obtii un echilibru si sa controlezi multe probleme, inclusiv cele legate de ejacularea prematura.

Citeste continuarea pe PROBLEMESEX.RO.


loading...