Cum sa te joci cu sanii unei femei ca sa-i produci placere

Orice specialist in relatii sexuale o sa spuna ca barbatii nu acorda suficienta atentie sanilor unei femei – cel putin in timpul sexului. 

RomaniaTV.net
16 iun. 2018, 19:13
Cum sa te joci cu sanii unei femei ca sa-i produci placere

„Aud o multime de oameni care spun ca barbatii se grabesc sa ajunga acolo jos, pentru ca acolo obtin cele mai rapide rezultate. Pentru multe femei, sanii sunt o zona care le ofera multa placere, insa pentru barbati este greu sa inteleaga asta de vreme ce ei nu au”, sustine sexologul Stephen de Wit. Insa, domnilor nu trebuie sa intrati in panica. Nu este pierduta orice speranta. Cei de la mensfitness.com au intrebat cei mai buni specialisti si au alcatuuit un ghid care sa va spuna cum sa va jucati cu sanii unei femei pentru a-i produce placere.

1. Trebuie sa intelegi ca nu toti sanii sunt la fel

„Fiecare san este ca un fulg de zapada. Nu exista ceva anume care sa fie valabila pentru toate femeile. Unele prefera ca sanii sa le fie mangaiati, altele prefera o stimulare mai energica. Trebuie sa-ti inveti sa-ti cunosti partenera”, spune sexologul Lora Somoza. Doar pentru ca ceva a mers cu o partenera nu inseamna ca va functiona si cu urmatoarea.

2. Incepe usor – pana descoperi ce-i place

„Procedeaza cu grija si blandete in timp ce iti trece degetele peste zona din exterior a sanilor”, ii sfatuieste pe barbati Dr. Jessica O’Reilly. „Plimba-ti degetul usor in zona de sub sani in timp ce sufli aer cald peste sfarcuri. Evita sa strangi sanii cu putere”.

3. Tachineaz-o

O’Reilly subliniaza ca nu este un lucru gresit sa faci asta. „Saruta-i intregul san, insa ignora sfarcul pentru cateva minute”, sustine ea.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO