Curăţenia de Crăciun. Cum îndepărtezi ENERGIA NEGATIVĂ DIN CASA TA

Vrei să știi cum să îți cureți casa și corpul de vibrațiile scăzute? Există multe instrumente și metode diferite pe care le poți utiliza, însă am descoperit câteva modalități foarte simple care vor avea rezultate minunate.

20 dec. 2018, 11:09
Curăţenia de Crăciun. Cum îndepărtezi ENERGIA NEGATIVĂ DIN CASA TA

Vrei să știi cum să îți cureți casa și corpul de vibrațiile scăzute, scrie kudika.ro Există multe instrumente și metode diferite pe care le poți utiliza, însă am descoperit câteva modalități foarte simple care vor avea rezultate minunate.

Dacă vrei să trăiești viața așa cum îți dorești, învață să elimini energia negativă din casă și inima ta și pregătește-te să experimentezi fericirea adevărată și liniștea sufletească.

Nu trebuie să fii un maestru Zen pentru a observa dacă energia stagnează și pare blocată în casa ta. Ia-ți puțin timp pentru a analiza și a observa dacă te simți obosită, tristă, cu moralul la pământ. În ritmul agitat la lumii moderne, a ajuns un obicei să vii seara târziu acasă și să te simți copleșită, fără puteri.

Este timpul pentru o curățare intensă de iarnă pentru a îndepărta toate energiile negative din locuință. Iată cum:

1. Începe cu ordinea

Fă-ți timp și încearcă să treci prin toate lucrurile pe care le ai – păstrează-le pe cele de care chiar ai nevoie și renunță la cele care îți ocupă casa degeaba. Poate fi anevoios și dificil, însă merită tot timpul petrecut pentru a face din căsuța ta un loc zen în care să revii de fiecare dată cu zâmbetul pe buze.

Citeşte şi Cum să faci să miroasă în casă a Crăciun. Ai nevoie de mirodenii, mentă şi portocală

2. Nu uita de plante

Plantele sunt un filtru foarte eficient pentru energia negativă. Asigură-te că fiecare cameră sau spațiu în care îți petreci mai mult timp are cel puțin o plantă verde.
3. Adaugă un bol mic de sare în colțurile din Nord- Vest și Sud-Vest ale casei tale.

Această practică Fengh Shui ajută chi-ul să curgă prin casa ta.

4. Deschide ferestrele pentru a permite aerisirea și și eliberarea energiei negative (dacă locuiești într-o zonă în care aerul este puternic poluat nu face asta – ci investește într-un purificator de aer)

De asemenea, alege să petreci cât mai mult timp în aer liber, făcând mișcare, conectându-te cu natura. Imaginează-ți că îți eliberezi toate aceste energii negative în natură, le lași libere, le predai Universului.

5. Arde salvie albă

Cumpără mănunchiuri de salvie albă și dă-le foc. Plimbă-te prin toată casa încercând să rotești mănunchiul cu fum în sensul invers acelor de ceasornic astfel încât să cureți energia negativă din întreaga locuință.

6. Ascultă muzică veselă

Ascultă melodii vesele sau chiar muzica cu vibrații ridicate. Iată o recomandare pentru cea de-a doua opțiune, însă sunt convinsă că vei găsi multe melodii care vor deveni în scurt timp preferatele tale.