CUTREMURĂTOR. Avocatul familiei Anghel explică unde a dispărut sângele lui Ionuţ, copilul ucis de câini

Avocatul familiei Anghel a făcut dezvăluiri şocante cu privire la moartea lui Ionuţ, copilul sfâşiat şi ucis de câini în septembrie anul trecut, lângă Parcul Tei.

08 ian. 2014, 09:29
CUTREMURĂTOR. Avocatul familiei Anghel explică unde a dispărut sângele lui Ionuţ, copilul ucis de câini

Sărbătoarea de Sf. Ion a fost tristă, marţi, pentru familia Anghel, scrie ziarulring.ro. Anul acesta glasul cristalin al lui Ionuţ n-a mai umplut casa, ca altă dată. Fiecare ungher i-a dus lipsa, fiecare loc de joacă l-a aşteptat…în zadar. Acasă, dar şi la cimitirul Sf. Vineri, unde mormântul îi e plin de flori, micul Ionuţ le-a zâmbit din ceruri părinţilor, bunicilor, frăţiorului Andrei, rudelor, prietenilor. Avocatul Virgil Petru Papuc a ţinut să lămurească, odată pentru totdeauna, aşa-zisa enigmă a lipsei sângelui la locul faptei.

„Aş vrea să lămurim odată pentru totdeauna problema cu sângele, mai precis aşa-zisa lipsă a sângelui de la locul unde a fost găsit Ionuţ ucis de câini. S-a tot spus că n-ar fi fost omorât copilul în locul unde a fost găsit şi că ar fi fost transportat acolo sau târât de câini, pentru că nu s-a găsit sânge la faţa locului. Din cercetarea la faţa locului şi din expertizele care s-au făcut, vă spun clar că tot sângele este în hăinuţe. Aşa mi-am răspuns şi eu la întrebarea asta. Deci toate hăinuţele erau îmbibate cu sânge. Câinii au tras şi au dezbrăcat copilul după ce l-au omorât. Asta e ceea ce consider eu că s-a întâmplat. Practic, toate hăinuţele lui Ionuţ erau negre de sânge amestecat cu pământ. Aproape tot sângele lui Ionuţ era îmbibat în hăinuţe. În poze arată a fi îmbibate în proporţie de 70 la sută. Hainele – tricoul şi maioul – erau sfâşiate. Iar sângele acolo e: pe bluza de trening şi pe pantaloni”, spune avocatul Virgil Papuc.