Cutremurător. 7 copii, violaţi de propriul tată. Bărbatul îi înfometa, îi obliga să fumeze şi îi îmbăta

Un bărbat din Iași a fost arestat pentru 30 de zile, fiind acuzat că și-a violat în repetate rânduri soția, ameninţând-o cu un cuţit. Pe cei șapte copii ai săi i-a abuzat sexual, dar i-a și lovit, înjurat, înfometat. Mai mult, bărbatul i-a obligat pe copii să fumeze şi să consume băuturi alcoolice.

06 sept. 2019, 13:03
Cutremurător. 7 copii, violaţi de propriul tată. Bărbatul îi înfometa, îi obliga să fumeze şi îi îmbăta

„Inculpatul, de la naşterea fiecăruia dintre cei 7 copiii cu vârste cuprinse între 11 ani şi 1 an, dar mai ales din toamna anului 2018 până în luna iulie 2019, în mod repetat, i-a lovit, înjurat, insultat, înfometat, i-a obligat pe rând să fumeze şi să consume băuturi alcoolice, i-a ameninţat cu cuţitul, şi-a exhibat comportamentul sexual aberant, nu le-a asigurat condiţiile de trai necesare şi nici educaţia corespunzătoare, acţiuni care au pus în primejdie gravă dezvoltarea fizică, intelectuală şi morală a fiecăruia dintre copii, faptele întrunind elementele constitutive a 7 infracţiuni de rele tratamente aplicate minorului”, se arată în comunicatul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi.

Bărbatul a fost supus unei expertize medico-legale psihiatrice, stabilindu-se că a avut discernământ în momentul comiterii faptelor.

Cei 7 copii și mama lor au fost preluați de într-un centrul al Direcției de Asistență Socială.

Bărbatul este acuzat că din toamna anului 2018 până în luna iulie 2019, „i-a dezbrăcat de la jumătate în jos pe minorii în vârstă de 11 ani, 4 ani, 6 ani, 10 ani şi i-a supus unor acte de natură sexuală, profitând de imposibilitatea lor de a-şi exprima voinţa”. Din toamna anului 2018 până în luna iulie 2019, cel puţin trei ori, bărbatul mai este acuzat că și-a supus fetița de 8 ani unor acte de natură sexuală.