CUTREMURĂTOR! Copilă de 10 ani, violată de doi bărbaţi care au ademenit-o într-o locuinţă. UPDATE: Bărbaţii au fost reţinuţi

O fetiţă de 10 ani din Brăila a fost violată de doi bărbaţi care au ademenit-o într-o locuinţă. Mama copilei a alertat autorităţile, iar cei doi au fost prinşi de poliţişti.

25 nov. 2019, 19:56
CUTREMURĂTOR! Copilă de 10 ani, violată de doi bărbaţi care au ademenit-o într-o locuinţă. UPDATE: Bărbaţii au fost reţinuţi

UPDATE: Cei doi bărbaţi care au bătut şi violat o fetiţă de 10 ani, la Brăila, după ce au ademenit-o în locuinţa unuia dintre ei, au fost reţinuţi pentru 24 de ore iar marţi vor fi prezentaţi instanţei cu propunerea de arestare preventivă. Indivizii au băut-o cu bestialitate pe copilă şi au violat-o timp de mai multe ore.

Cei doi bărbaţi  de 20 şi 30 de ani sunt fraţi, unul dintre ei fiind recidivist, au ademenit-o duminică pe fetiţa de 10 ani şi au dus-o într-o încăpere a unuia dintre ei, într-o zonă mărginaşă a Brăilei. Acolo, cei doi bărbaţi au bătut-o cu bestialitate pe fată şi au violat-o de timp de mai multe ore. După ce au agresat-o şi violat-o, indivizii au dus-o pe copilă în acelaşi loc de unde au ademenit-o. Acolo, cineva a găsit-o şi a dus-o la spital, unde medicii au intervenit imediat, fetiţa fiind în stare gravă.

Ulterior, poliţiştii au fost sesizaţi de medicii de la Unitatea de Primiri Urgenţe din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Brăila despre faptul că o femeie din municipiul Brăila, s-a prezentat împreună cu fiica sa, în vârstaăde 10 ani, pentru a fi consultată, susţinând că fata a fost victima unui viol.

O femeie s-a prezentat împreună cu fiica sa, în vârsta de 10 ani, la Unitatea de Primiri Urgenţe din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Brăila, pentru ca micuţa să fie consultată, pentru că ar fi victima unui viol.

Poliţiştii au stabilit că, duminică, în jurul orei 18.30, în timp ce fetiţa se afla într-un cartier din oraş, ar fi fost acostată de doi bărbaţi necunoscuţi şi ademenită să meargă într-o locuinţă din Brăila. Aici, prin violenţă, ar fi fost obligată să întreţină raporturi sexuale cu aceştia.

După ce mama fetiţei a anunţat autorităţile, poliţiştii au reuşit sa-i identifice şi să-i prindă pe cei doi suspecţi, în vârstă de 20, respectiv 30 de ani, ei fiind duşi la sediul Poliţiei.

În cauză, a fost întocmit dosar penal pentru viol, fiind continuate cercetările, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Brăila.