Dan Alexa, întrebat în direct: „Te-ai iubit cu Anamaria Prodan?”. Ce a răspuns şi ce relaţie are acum cu sexy-impresara

Dan Alexa, 42 de ani, a vorbit despre relația pe care o are cu Anamaria Prodan, despre episodul cu pumnul încasat de la sexy-impresară în iulie 2019, dar și despre noua relație de iubire.

13 apr. 2022, 20:56
Dan Alexa, întrebat în direct: „Te-ai iubit cu Anamaria Prodan?”. Ce a răspuns şi ce relaţie are acum cu sexy-impresara
Dan Alexa, întrebat în direct: "Te-ai iubit cu Anamaria Prodan?". Ce a răspuns şi ce relaţie are acum cu sexy-impresara

Dan Alexa, întrebat în direct: „Te-ai iubit cu Anamaria Prodan?”. Antrenorul celor de la CSM Reşiţa (Liga 3) a fost invitatul special al săptămânii la „Prietenii lui Ovidiu”, emisiunea online realizată de Ovidiu Ioaniţoaia la GSP.

Dan Alexa, întrebat în direct: „Te-ai iubit cu Anamaria Prodan?”. Ce a răspuns şi ce relaţie are acum cu sexy-impresara

În iulie 2019, Dan Alexa a debutat cu o remiză pe banca celor de la Astra Giurgiu, 2-2 pe teren propriu cu FC Botoșani. La final, în parcarea arenei din Giurgiu, Anamaria Prodan ar fi răbufnit în momentul în care a observat că Dan Alexa era așteptat de o altă femeie şi l-a lovit cu pumnul în față pe antrenor, apoi cearta a continuat în vestiare! Întrebat dacă a fost lovit cu palma sau cu pumnul, Dan Alexa a spus: „Nu mai știu ce-a fost! Vă zic adevărul. Nici nu mai știu.A fost o situație în care, ca bărbat, e foarte greu să reacționezi. Și bine că n-am ripostat. Am înțeles-o pe Ana, dar până la un punct. Dar a trecut”.

Anamaria Prodan l-a iertat pe Reghecampf și îl vrea înapoi. „O să-l iubesc toată viața, tot la noi o să se întoarcă!”

Ovidiu Ioaniţoaia l-a întrebat apoi pe antrenor dacă a avut o relaţie cu sexy-impresara. „Ce întrebare e asta? A fost foarte mult respect și ea m-a ajutat foarte mult. Mai ales la Călărași, unde a adus mulți jucători, a adus și bani. Apoi m-a dus la Astra. Ea e genul de impresar care se implică total. Nu sunt nici de partea ei, nici a lui Reghecampf, divorțul e problema lor. Au probleme, ei știu cel mai bine ce e acolo. Îmi pare rău că au ieșit lucruri foarte urâte în presă. Dar, ca părere personală, ar trebui să își spele lucrurile în familie! Este și acum impresarul meu, dar am cam rupt legăturile. Ea are problemele pe care le are, eu îmi văd de treabă în Liga 3. E cam greu să mă ajute cu ceva. Jucătorii de la echipă eu i-am adus”, a rîspuns Dan Alexa.

Anamaria Prodan aruncă bomba! Sexy-impresara este îndrăgostită lulea: „Îmi place un bărbat, mă aşteaptă până divorțez!” VIDEO

„Am două fete pe care le iubesc enorm, am o relație bună cu fosta mea soție, dar și cu fetele mele. Încerc să mă implic cât mai mult, pentru că așa e normal. Am o altă relație și un băiețel”, a mai spus Dan Alexa.