Dan Mihalache, DEZVĂLUIRI despre fotografia în care pare că doarme la o întâlnire oficială FOTO

Consilierul prezidenţial Dan Mihalache a explicat, la România TV, incidentul "somnului" din timpul unei întâlniri oficiale din Serbia. Mihalache a mărturisit să ştie cine i-a făcut poza care i-a compromis imaginea şi a povestit că în ziua respectivă nu se simţea foarte bine.

23 dec. 2015, 19:35

Stiu (cine a facut fotografia – n.r.), dar nu spun. O sa gasim o rezolvare intr-o zi. Poate ca a fost si greseala mea. In acel spatiu in care ma aflam nu mi-am inchipuit ca cineva se joaca cu aparatul de fotografiat. Nici nu ma simteam foarte bine, pentru ca afara fusesera 40 de grade, eram in miezul verii si am stat sa asteptam delegatia„, a declarat Dan Mihalache.

Şeful cancelariei preşedintelui Iohannis a precizat că îşi cunoaşte adversarii şi că ştie că prezenţa sa la Cotroceni „deranjează foarte multă lume”.

Eu imi cunosc adversarii. Stiu ca nu sunt putini. Pe unii ai presupune ca sunt prieteni, nu neaparat adversari politici, dar eu imi cunosc adversarii.

Periodic in anul asta s-au creat momente in care eu trebuia sa plec, pentru ca s-au creat forme de presiune asupra mea. Forme de presiune asupra mea s-au creat inca inainte de nominalizarea mea, cand unii scriau scrisori deschise. Prezenta mea acolo deranjeaza. Deranjez foarte multa lume tocmai pentru ca inteleg foarte multe lucruri si le inteleg mai repede„, a conchis Mihalache.

Preşedintele Klaus Iohannis a efectuat, în luna iulie, o vizită în Serbia, însoţit de o delegaţie din care făcea parte şi consilierul prezidenţial Dan Mihalache. Un membru al delegaţiei sârbe a realizat câteva fotografii în care Dan Mihalache pare să fi adormit chiar în timpul întâlnirii cu delegaţia ţării gazdă.

CITEŞTE ŞI: Administraţia Prezidenţială explică cât de des se consultă Klaus Iohannis cu Dacian Cioloş