Dana Budeanu intervine în scandalul premierii elevilor la sfârşit de an şcolar: Jos laba de pe premianţi. Nu e nimeni afectat ca nu ia coroniţă, doar voi adulţii neterminaţi

Dana Budeanu s-a dezlănțuit după ce Adriana Săftoiu a atras atenţia că premierea copiilor le induce acestora un fals sentiment că sunt pregătiți pentru viață.

19 iun. 2022, 13:05
Dana Budeanu intervine în scandalul premierii elevilor la sfârşit de an şcolar: Jos laba de pe premianţi. Nu e nimeni afectat ca nu ia coroniţă, doar voi adulţii neterminaţi

Dana Budeanu s-a dezlănțuit în scandalul festivităţilor de premiere a elevilor de la sfârşit de an şcolar.

„GATA, MA! A INCEPUT MASCARADA PÃ COPII! JOS LABELE DE PE PREMIANTI! Un obicei superb! Nu e nimeni afectat ca nu ia coronita, doar voi adultii neterminati!!! Asa ii cresteti? Este superb sa fii recompensat si premiat pentru ca un an ai fost cel mai bun! Nu mai e ok sa fii bun, sa inveti, sa performezi? Ce vorbiti, ma? De ce? Ca nu ia copilul nu stiu cui premiu??? Mars! Sunt copii care invata la lumanare si iau 10! Coronita e a lor! Bravo, copii! Nu va este rusineeee? Toti copiii iau premiu! Toti sportivii! Pai hai ma sa nu se mai ia nici medalii, sa fim toti niste neterminati care trebuie sa lancezim, care nu avem voie sa ne bucuram!
Am luat coronite de mi a iesit pe nas! Fetitele mele nu iau mereu! Asa siiiiii? Se bucura de serbare, se bucura pentru cei care iau din suflet! Ca asa e crestinesc si frumos!
Vreti sa distrugeti tot ce e magic si superb! Vreti ca puii sa creasca fara ambitie, fara bucurii, fara note, fara teze, fara educatie, fara nimic!”, a scris Dana Budeanu, pe Facebook.

Citeşte şi: Adrian Papahagi: „Excelența jignește. Să promovăm doar idioți, ca să ne simțim bine râzând de ei. Jos cu tocilarii!”

Dana Budeanu s-a dezlănțuit şi după ce Adriana Săftoiu a atenționat că premierea copiilor le induce acestora un fals sentiment că sunt pregătiți pentru viață.

„Pe bune, doamna Saftoiu??? Poate dumneavoastra ati avut traume d astea pã coronite!! Eu si majoritatea nu am avut! Am avut mereu copii de 10 in clasa si??? Rusine sa va fie tuturor ca sustineti asa o anomalie!!!!
Mama mea a fost un copil de 10 pe linie pana la sfarsit! E o minune de om, un inger coborat pe pamant! Mars de pe copiii eminenti!
Avem olimpici, avem copii extraordinari, de care nu mai stie si nu mai vorbeste nimeni, ca nu mai e modern, ma! E misto sa fim toti o apa si un pamant de mediocriiiiiiiii! NU! Copiii trebuie sa stie ce inseamna performanta si sa primeasca diplome si coronite!”, a mai scris Dana Budeanu.

Citeşte şi: Fără festivităţi de premiere la final de an în şcoli! „Nicăieri în lume elevii nu sunt apreciați sau umiliți în mod public”

„JOS LABELE DE PE COPII SI COPILARIE!!!”, a mai scris ea.