Dani Mocanu și Victor Micula, discuție aprinsă pe Tik Tok: „N-am să cedez psihic pentru că eu sunt șmecher, băi, eu sunt calificat”

Dani Mocanu și Victor Micula sunt de câteva zile protagonoiștii unui scandal în mediul online. Recent, cei doi și-au aruncat vorbe tăioase în timpul unui live pe Tik Tok.

30 ian. 2023, 12:44
Dani Mocanu și Victor Micula, discuție aprinsă pe Tik Tok: „N-am să cedez psihic pentru că eu sunt șmecher, băi, eu sunt calificat”
Dani Mocanu și Victor Micula se ceartă în continuare pe rețelele de socializare

Conflictul dintre Dani Mocanu și Victor Micula nu pare să fi încetat. Cei doi se ceartă tot mai des pe rețelele de socializare, iar de curând cei doi au avut o discuție aprinsă în timpul unei transmisiuni live pe platforma de streaming Tik Tok.

„Să nu mai vorbești de sus cu mine, te rog mult de tot”, i-a spus Dani Mocanu tânărului milionar.

Micula a ținut să precizeze că este mai presus decât manelistul din foarte multe puncte de vedere, motiv pentru care nu dorește să aibă de a face cu acesta.

„Eu nu vorbesc de sus, eu vorbesc de unde sunt. Am observat că mergând la nivelul fiecăruia am ajuns să fiu batjocorit. Așa că, eu stau frumos unde sunt eu, pe fotoliul meu și cu asta basta. Nu ne putem compara în nimic. În bani nu ne putem compara, în educație nu ne putem compara, în nimic. În șmecherie nu ne putem compara. În ce vrei să ne comparăm?”, a fost răspunsul lui Victor Micula.

Citește și: Victor Micula l-a umilit pe Dani Mocanu: „Diferența dintre noi doi este că tu mi-ai cântat că ți-am dat eu bani”. Care a fost replica manelistului

Dani Mocanu și-a păstrat totuși calmul și i-a dat un răspuns care pare să-l fi iritat pe rivalul său.

„Atunci fii atent cum facem. Dacă tu îmi vorbești mie de sus așa, fi atent ce facem. Ascultă-mă puțin. N-am să cedez psihic pentru că eu sunt șmecher, băi, eu sunt calificat din toate punctele de vedere. N-am să cedez psihic și să-ți răspund, să te înjur, să-ți vorbesc prost p-aici. Niciodată în viața mea nu te-am jignit și nu ți-am vorbit urât”, a spus manelistul.

Se pare că mărul discordiei dintre cei doi ar fi o întâmplare din trecut, când Micula a trebuit să plătească o sumă foarte mare de bani pentru a-și recupera bolidul de lux, un Lamborghini, de la poliția din Elveția, care a fost confiscat în timp ce era condus de manelist.

Citește și: Dani Mocanu primește lovitură după lovitură! Mama manelistului a fost nevoită să se opereze în Turcia

„Nu ne putem compara la nimic, nici la bani. N-am ce să vorbesc unui viitor pușcăriaș. Spune-le la oameni când ai venit în Elveția te-ai dus cu Lamborghini-ul meu tare, după care mi l-a confiscat poliția, nu ai venit să-ți asumi.

Ți-au interzis ăia să mai vii 15 ani în Elveția. Am plătit o groază de bani ca să scoată Lamborghini-ul pentru faptele tale. Nimeni nu mai are numărul meu de telefon, îl are doar cine ar trebui să-l aibă. Nu pot să stau la masă cu un om care stă cu unul care mă înjură”, a spus Victor Micula anterior.