Daniel Balaș vorbește pentru prima dată despre divorț. Cum l-a prins soția în pat la o enoriașă. ”Am aruncat reverenda în cui, cămașa lângă, pantalonii jos. După colț apare nevasta”

Daniel Balaș a vorbit pentru prima dată despre divorț. Fostul preot a decis să le povestească fanilor, pentru prima dată, despre fosta lui soție.

21 mai 2023, 14:49
Daniel Balaș vorbește pentru prima dată despre divorț. Cum l-a prins soția în pat la o enoriașă. ”Am aruncat reverenda în cui, cămașa lângă, pantalonii jos. După colț apare nevasta”

Daniel Balaș a devenit rapid o figură cunoscută în România, după dezvăluirile uluitoare despre ceea ce se întâmplă în BOR.

Carismatic și mereu cu vorbele la el, fostul preot și-a atras imediat numeroși fani pe rețelele sociale. Și, așa cum se întâmplă în toate cazurile, dincolo de activitatea sa profesională, oamenii vor să știe lucruri și despre viața sa personală, iar una dintre curiozități era despre divorțul de fosta soție.

‘Mai devreme am vorbit cu un prieten și îmi zice ai văzut ultima știre despre tine? A zis nu, mă, lasă-i să vorbească, că și pe lună o latră câinii. După ce s-a terminat conversația am dat o căutare pe Google, să văd ce au scris despre mine. Mi-au apărut cele mai multe căutări. Cap de listă era divorțul, apoi soție și apoi vârstă. Zic uite ce îi interesează pe ei. Bine, haideți să vă zic adevăratul motiv al divorțului meu”, a spus Daniel Balaș pe Youtube.

Într-o notă comică, Daniel Balaș a vorbit despre așa zisul motiv de divorț. Fostul preot povestește că de ziua sa de naștere, soția nu i-a spus La mulți ani, nici prietenii și nici enoriașii din biserică nu au făcut asta. Singura care și-a amintit de aniversarea lui a fost o enoriașă care, de altfel, după slujbă l-a invitat la ea acasă.

Într-un mod amuzant, Daniel Balaș povestește cum toată întâmplarea a luat o conotație erotică, iar în momentul în care el se aștepta la altceva a avut parte, de fapt, de o petrecere surpriză.

De fapt, așa cum puteți urmări și în video-ul de mai jos, toată întâmplarea a fost una fictivă, Daniel Balaș vrând să le dea o pildă oamenilor, încercând să-i facă să înțeleagă că fiecare om trebuie să-și vadă de viața lui și să nu mai fie interesat de treburile altora.

Părinte, veniți până la mine acasă? Păi și soțul? Soțul e plecat. Am ajuns la ea acasă. Mi-a zis să intru, să mă simt bine, să mă dezbrac, că ea merge până la baie. Am aruncat reverenda în cui, cămașa lângă ea, pantalonii jos și m-am pus pe fotoliu. Ea se auzea prin baie că se parfuma. Eu am tras jaluzele, am stins lumina. A ieșit ea din baie, când după colț apare soția, împreună cu alte enoriașe, cu alți prieteni: La mulți ani!”. Sper că ați prins gluma, iar de acum înainte să vă intereseze fix de voi’‘, a mai spus fostul preot.