Daniela Crudu, singurătate, spital şi poate chiar închisoare. Ce prevăd numerologii pentru Udrea în 2015

Un analist militar-expert în științe neconvenționale, Sebastian Sârbu, a citit destinul vedetelor în data de naștere. Daniela Crudu va fi foarte dezavantajată în anul ce urmează. 

11 mart. 2015, 11:40
Daniela Crudu, singurătate, spital şi poate chiar închisoare. Ce prevăd numerologii pentru Udrea în 2015

Daniela Crudu: Are cifra de destin 2 și cifra numelui 5, scrie click.ro. Această indică viață socială, schimbări în amor, călătorii, relații posibile cu străinătatea, dar și probleme contractuale sau legate de anturajul nepotrivit. Suma datei nașterii cu numele reprezintă numărul cosmic unic care este în acest caz 7. Semnificația acestei cifre are tendință de izolare, singurătate, se poate confrunta cu probleme de sănătate, care o pot trimite la spital, iar problemele cu legea o pot trimite chiar și la închisoare.

Citeşte şi Daniela Crudu, şedinţă foto incendiară. A pozat cu sânii la vedere FOTO

Inițialele întăresc acest lucru (D+C/ 4+3 = 7). Anul personal al Danielei Crudu este 1 (2015+14+06), ceea ce indică probleme cu superiorii, fie la locul de muncă, fie cu autoritățile. Izolarea socială este posibilă, având în vedere că împlinește 25 de ani (2+5 = 7), vârsta fatidică, iar anul aniversar este tot 7. Lunile de mare risc sunt martie, iunie, iulie și septembrie. Dacă depășește ziua de 14 Iunie, este posibil să depășească cu bine, posibilitatea unei condamnări.

Elena Udrea, la fel ca Elena Ceaușescu

Din analiza anului 2015, rezultă o particularitate interesantă și anume există un risc major și evident cu un caracter redundant de afecțiuni psihice, inclusiv sinucidere dar în orice caz este vorba de sfârșit de ciclu, mai concret de carieră, relații parteneriale. Anul personal al Elenei Udrea este 1 (2015+ 26+12). El indică probleme de toate genurile, în special cu autoritățile. De menționat că inițialele DNA (Direcția Națională Anticorupție)  D=4/N=5/A=1 dau 10 care prin regula reducerii de la 1 la 9 dau 1 adică cifra anului personal al Elenei Udrea. Fapt confirmat deja prin anchetarea ei de către această instituție, urmată de arestare. De asemenea, inițialele numelui (8 = E/U) arată probleme cu justiția, procese. Este același număr de inițiale care l-a avut Elena Ceaușescu (E/C 5+3 = 8).

Vezi destinul mai multor vedete aici.