Daniela Crudu iubeşte din nou? Cum a fost fotografiată într-un avion privat

Daniela Crudu iubeşte din nou sau cel puţin asta dă de înţeles pe reţelele de socializare, acolo unde postează diverse imagini. În cea mai recentă fotografie, bruneta apare într-un avion privat, cel mai probabil călătorind într-o destinaţie exotică.

15 apr. 2021, 11:34
Daniela Crudu iubeşte din nou? Cum a fost fotografiată într-un avion privat
Daniela Crudu a fost fotografiată într-un avion privat

Daniela Crudu iubeşte din nou? Fosta asistentă TV nu a făcut niciun fel de declaraţie vizavi de viaţa personală, că ar exista un bărbat în viaţa ei, însă, unele fotografii vorbesc de la sine.

Recent, bruneta a publicat pe contul ei de socializare o imagine care i-a pus pe gânduri pe cei care o urmăresc şi spun că s-ar afla într-o vacanță de lux alături de noul bărbat misterios din viața ei a cărui identitate încă nu a dezvăluit-o.

Daniela Crudu iubeşte din nou?

Citeşte şi: Pepe şi Daniela Crudu, discuţie despre fantezii sexuale, înainte să îşi anunţe divorţul: „Am încercat peste tot, dar la altitudine nu”

Daniela Crudu, despre orientarea sexuală a lui Gabi Bădălău

Daniela Crudu

a vorbit despre orientarea sexuală a lui Gabi Bădălău, după ce Claudia Pătrăşcanu a făcut afirmaţii grave la adresa lui. Fosta asistentă TV s-a iubit cu fiul politicianului, aşa că este una dintre persoanele care ar şti dacă Bădălău ar avea o altă orientare sexuală.

Am fost prieteni, ne cunoaștem bine, deci pot să spun cu mâna pe inimă că nu există așa ceva, este exclus”, a spus clar și răspicat Daniela Crudu.

„Războiul” dintre Claudia Pătrăşcanu şi Gabi Bădălău este departe final. Cântăreaţa a făcut declaraţii şocante despre Bianca Drăguşanu şi soţul ei, după ce copiii săi s-au întors din weekend-ul pe care l-au petrecut cu tatăl lor.

Tatăl i-a forțat pe copii sa vorbească cu Bianca pe video. Copiii au văzut-o pe Bianca în ipostaze indecente pentru că cei mici vin și îmi povestesc, mi-a confirmat și copilul cel mare și vă dați seama ca mamă cât de disperată sunt!

M-am săturat de câte ori m-am dus la Protecția Copilului, la Poliție peste tot. Singurul lucru pe care mi l-a spus când i-am cerut să le pună centurile copiilor a fost: „Doar unul e Bădălău”. Mi-au spus direct că au vorbit cu Bianca și că Bianca era goală și că a început Bianca să vorbească cu cel mic și să-l întrebe tot felul de lucruri și l-a întrebat și pe el. Copiii mimează perversiuni sexuale cu păpuși”, a spus Claudia Pătrășcanu.