Daniela Crudu, primele declaraţii despre sarcină după ce s-a împăcat cu iubitul bătăuş

Daniela Crudu este mai decisă ca niciodată. Simpatica vedetă vrea să devină mamă, însă ştie că acest lucru nu se poate bătând din palme. Mai întâi ea trebuie să găsească bărbatul potrivit.

RomaniaTV.net
15 feb. 2020, 08:56

Daniela Crudu a trecut prin multe eşecuri în dragoste şi a înţeles că lucrurile nu stau deloc simplu în iubire. Chiar dacă dragostea este foarte frumoasă, totodată aduce şi multă suferinţă, iar Daniela Crudu ştie din plin acest lucru.

Daniela Crudu s-a împăcat cu iubitul croat, la nici o săptămână după ce a desfigurat-o: „Toată lumea va câştiga din asta” 

Fosta asistentă a precizat că vrea ca bărbatul de lângă ea să fie matur, pentru că ea este suficient de copilăroasă, astfel că nu are nevoie de un bărbat care să fie şi el în acelaşi fel ca ea. Bruneta este de părere că viitorul ei iubit ar trebui să fie o persoană cu zece ani mai mare, care să aibă grijă de ea şi să-i ofere liniştea de care are nevoie. În plus, Daniela Crudu, care a fost invitată la XNS, spune că simte că a venit momentul să facă un copil şi vrea ca acest lucru să se întâmple cât mai repede.

„Vreau un copil, mă văd făcând un copil, dar făcând cu un bărbat matur, nu tot cu un copil ca mine. Vreau ca bărbatul să se bucure de spiritul meu tânăr, pentru că un copil nu ar putea să înţeleagă. Aş vrea să fie cu 10 ani mai mare, dar nu e bătrân la 40 de ani. Ar fi perfect”, a spus Daniela Crudu la XNS.

Daniela Crudu, anunţ-bombă despre SARCINĂ. Vedeta a ales FERTILIZAREA IN VITRO

Vedeta a vorbit recent şi despre faptul că îşi doreşte un copil, însă nu poate rămâne însărcinată: „Da, păi n-am putut să fac, n-am rămas însărcinată, ce să zic? Da, am încercat, dar n-a fost să fie. Da, mi-am dorit. Normal că mi-am dorit. La un moment dat mi-am dorit. Dar n-a fost să fie, n-am rămas, nu ştiu ce să zic. Da, na… am făcut control şi mi-a spus că am probleme la ovare, dar trebuie să mai fac controale. Deocamdată nu îmi mai doresc ca să îmi fac acum. La un moment dat îmi voi dori şi dacă îmi voi dori aşa tare pot să fac şi fertilizare în vitro”.

Daniela Crudu, victima „drogului violului” într-un club de fiţe din Bucureşti. CE S-A ÎNTÂMPLAT