Daniela Crudu se iubeşte cu un fotbalist din Liga I. „Relaţia noastră a avansat”

Daniela Crudu s-a îndrăgostit nebuneşte de un fotbalist din Liga I cu care se conversează de câteva săptămâni bune pe Instagram.

13 iun. 2016, 10:26
Daniela Crudu se iubeşte cu un fotbalist din Liga I. „Relaţia noastră a avansat”

„N-am treabă cu Mario, eu ţi-am spus pe cine am pus ochii. Suntem doar amici şi ieşim ocazional la distracţie. Auzi, mulţi se gândesc ‘mulţi bărbaţi se gândesc câţi îmi scriu mie, aşa că de ce să îmi mai scrie şi ei’ şi nu prea mă bagă în seamă. Vorbesc şi eu aşa, cu ce mai am eu, cu vechiturile mele. Relaţia mea cu băiatul de pe Instagram a avansat, a spus că vine pe aici şi asta a fost… M-a invitat, dar trebuie să fiu sigură ca să mă duc. Aştept să-l cunosc, să i-l prezint lui tata. Stăm pe Facetime non stop. N-am răbdare să mai stau, m-am plictisit, îţi dai seama. Mă sună de două-trei ori pe zi, dar îi răspund când am chef, depinde dacă sunt machiată sau nu.

Citeşte şi Daniela Crudu, PĂCĂTOASĂ şi de Ziua Copilului FOTO

Tata nu l-a văzut, n-am chef să-i povestesc lui despre ce fac eu. Tata vede că vorbesc cu el şi m-a întrebat cine e şi i-am zis ‘un american, nu ştii tu’. Măi, nu mi-a trimis nimic până acum. Deocamdată doar vorbim şi atât. Să vedem dacă e serios, dacă nu e serios… Vine săptămâna viitoare. Nu i-am dat nimic, nu am nevoie de nimic, îl vreau pe el. Arată bine, arată super. Nu-l văd prea serios, acum na. L-am căutat pe Google, dar e dubios că nu scrie nimic despre foste iubite. Nu-mi place să vorbesc despre trecut şi nu l-am întrebat. Nu are copii, are 33 de ani, dar arată ca la 20″, a mărturisit Daniela, potrivit spynews.ro.