Dascălul acuzat de violarea unei eleve: Eu însumi sunt un real model pentru mine

Adorabil de pozitiv şi o fire foarte energică, mereu angrenat în competiţia vieţii. Este descriere pe care şi-o face profesorul de la Liceul Jean Monnet din Capitală, acuzat întreţinere de raporturi sexuale cu o elevă minoră, potrivit libertatea.ro.

RomaniaTV.net
04 nov. 2011, 19:25
Dascălul acuzat de violarea unei eleve: Eu însumi sunt un real model pentru mine

Pe reţelele de socializare, profesorul de la Liceul „Jean Monnet” scrie despre el: „sunt un real model pentru mine, încerc ca de la zi la zi să îmi aprofundez felul de a fi şi să-l duc către culmi foarte foarte înalte. Sunt adorabil (sic!) de pozitiv cu cei ce merită a fi aşa şi demonic cu cei ce nu. Sunt o fire foarte energică şi mereu angrenat în competiţia vieţii pentru că numai astfel simţi (sic!) că trăieşti”.

Profesorul de educaţie fizică de la Liceul Teoretic „Jean Monnet” din Capitală, acuzat de părinţii unei eleve că ar fi agresat-o sexual pe adolescentă în timpul unei excursii şcolare, a fost reţinut pentru 24 de ore. Dascălul este cercetat pentru întreţinere de raport sexual cu o minoră, faptă pedepsită cu închisoarea de la 3 la 18 ani. Dascălul va fi prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Părinţii unei eleve de la Liceul Teoretic „Jean Monnet” îl acuză pe profesor că ar fi agresat-o sexual pe fiica lor în timpul unei excursii şcolare. Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Diana Sarca, eleva, care este minoră, s-a prezentat joi seară la Secţia 1 Poliţie însoţită de părinţi. Aceştia au depus plângere împotriva profesorului de 26 de ani, acuzându-l că a violat-o pe adolescentă în timp ce se afla în excursie la Predeal.

„Fata a fost îndrumată către Institutul Naţional de Medicină Legală, cercetările sunt în faza preliminară”, a spus Diana Sarca.

Profesorul a fost audiat vineri de poliţiştii de la Secţia 1 din Capitală. În paralel, a fost deschis o anchetă la Liceul Jean Monnet pentru a analiza modul în care a fost organizată excursia şi împrejurările în care s-au produs faptele reclamate de familia elevei.