David Letterman, în ultima emisiune: Vedete de la Hollywood şi foşti preşedinţi şi-au luat la revedere

David Letterman, una dintre legendele televiziunii americane, s-a retras din activitate după 33 de ani. Politicieni, actori şi cântăreţi au fost invitaţi în ultima emisiune a jurnalistului.

21 mai 2015, 11:48
David Letterman, în ultima emisiune: Vedete de la Hollywood şi foşti preşedinţi şi-au luat la revedere

David Letterman a prezentat, miercuri, ultima emisiune „Late Show„. Actorul de stand-up comedy, cunoscut pentru replicile sale ironice, a avut parte de nenumărate surprize. Pentru început, patru preşedinţi americani i-au urat rămas bun într-un stil original. Apoi, pe scenă au urcat 10 actori celebri, invitaţi de-a lungul deceniilor la emisiune, pentru a-i transmite celebrului realizator TV lucrurile pe care au vrut întotdeauna să i le spună, dar nu au avut curajul.

În spiritul său caracteristic, Letterman a glumit despre planurile sale de pensie şi a spus că îşi doreşte să devină noua imagine a Bisericii Scientologice.

În ultimele emisiuni din luna mai, toţi invitaţii lui David Letterman i-au făcut surprize. De departe, însă, cea mai uimitoare a fost cea pregătită de Bill Murray, care a ieşit dintr-un tort. Murray a fost, de altfel, primul invitat al lui Letterman, în 1982.

Retragerea lui David Letterman din televiziune marchează sfârşitul unei schimbări de generaţie în peisajul emisiunilor TV de noapte din Statele Unite ale Americii.

CITEŞTE ŞI: David Letterman, ultimul show cu Barack Obama. Omagiu emoţionant al preşedintelui SUA VIDEO