David Popovici, implicat în scandalul anului din sportul românesc! Anchetă de proporţii ordonată de Vasile Dîncu

Vasile Dîncu, ministrul Apărării Naționale, a anunţat o anchetă de proporţii la CSA Steaua, după ce clubul Armatei l-a pierdut pe David Popovici, dublu campion mondial la înot. Sportivul a semnat cu Dinamo în 2021

14 iul. 2022, 09:30
David Popovici, implicat în scandalul anului din sportul românesc! Anchetă de proporţii ordonată de Vasile Dîncu

David Popovici, implicat în scandalul anului din sportul românesc! Șefii clubului militar au fost chemați deja la minister. „Ministrul a cerut explicații. I-a chemat la minister pe șefii clubului care au fost nevoiți să ofere explicații. Acestora le-a fost cerut și un raport detaliat în legătură cu acestă gafă”, a precizat o sursă pentru ProSport. Mai mult, se pare că şi alţi sportivi vor să încheie socotelile cu clubul din Ghencea: „Oamenii știu ca la Dinamo lucrurile sunt foarte bune. La Steaua se promite mult și se face prea puțin. Indiferent cât de mult își vor securiza steliștii sportivi, plecări vor mai fi”.

Cum a fost surprins David Popovici în metrou! Imaginea virală cu dublul campion mondial FOTO

CSA Steaua a îndepărtat în ultimii ani mai multe legende ale clubului! „Pur și simplu și-au alungat legendele. Nume uriașe, precum Vasile Stângă, dar și alții, au fost forțate să părăsească acest club. Steaua pare ca nu mai este clubul de lângă inimă ci clubul care face rău inimii. Și suporterii sunt foarte nemulțumiți de această politică total derapantă”, a mai precizat sursa respectivă, care a aadăugat: „Boroi (n.r. George Boroi, secretar general al COSR) a fost comandantul care s-a implicat foarte mult la Steaua. S-a bătut mereu pentru acest club. Atunci lucrurile functionau foarte bine. Oamenii regretă și astăzi plecarea lui de la Steaua. Un alt comandant care putea sa facă multe lucruri de calitate a fost Bixi Mocanu (n.r. – Bixi-Pompiliu Mocanu), care a fost nevoit să plece. Azi, clubul pare al nimănui!”.

David Popovici, campion european şi la 100m liber. A terminat CE de JUNIORI cu 4 X AUR + 1 ARGINT

David Popovici (17 ani), reprezentant al CS Dinamo, a câştigat recent două medalii de aur la Campionatele Mondiale de Nataţie pentru seniori de la Budapesta. David Popovici este primul sportiv care în ultimii 49 de ani a obținut titlul mondial în probele de 100 și 200 metri liberi, la campionatele mondiale. De asemenea, sportivul român a doborât recordurile mondiale de juniori atât în proba de 200 de metri liber, cât și în proba de 100 de metri liber.