Adrian Enache, dezvăluiri cutremurătoare despre fiica sa după tentativa de viol

Deşi a trecut aproape un an de la tragedia care ar fi putut să îi lase sechele pe viaţă ficei lui Adrian Enache, aceasta nu ştie cum să o ajute pe fata sa pentru a-şi reveni complet.

RomaniaTV.net
06 mart. 2015, 09:08
Adrian Enache, dezvăluiri cutremurătoare despre fiica sa după tentativa de viol

Invitat recent la o emisiune tv, Adrian Enache a declarat că fiica sa, Diana, nu şi-a revenit în totalitate după ce paznicul blocului unde locuia a încercat să o violeze.

Diana Enache poate zâmbi din nou! Află totul despre terapia care a vindecat-o

Mai exact, Diana Enache cu toate că a primit îngrijiri medicale imediat după acel incident nefericit din viaţa sa, încă nu-şi poate îndoi două degete, lucru care o determină să fie în depresie. Mai mult decât atât, Adrian Enache a mai spus în cadrul acelei emisiuni că datorită scandalului în care fata sa a fost implicată, băieţii cu care intră în contact nu vor să aibă de-a face cu aceasta, scriu cei de la CanCan.

„Sunt alături de Diana, am fost la psiholog cu ea. E greu, încă nu-şi poate îndoi două degete, poate să rămână cu sechele. Diana vrea să devină avocat dupa întâmplarea asta. Când iese în oraş, este sub stricta supraveghere, deşi ea nu ştie. Băieţii fug de ea, nu se mai apropie niciunul de ea”, a declarat Adrian Enache.

Citeşte şi  SECRETUL celui care a vrut să o violeze pe Diana Enache a ieşit la iveală în timpul procesului FOTO