De ce a moştenit Anamaria Prodan TOATĂ averea mamei sale. Ce teamă avea Ionela Prodan

La 9 zile de la moartea artistei Ionela Prodan, noi lucruri ies la iveala despre cunoscuta artista de muzica populara.

25 apr. 2018, 07:41
De ce a moştenit Anamaria Prodan TOATĂ averea mamei sale. Ce teamă avea Ionela Prodan

De curand, s-a aflat ca Anca, fiica mai mica a Ionelei Prodan, nu primeste nicio parte din averea artistei, scrie bzi.ro.

Cristian Brancu, prezentatorul emisiunii „Agentia VIP” si bun prieten al familiei Prodan, a dezvaluit care au fost motivele din spatele deciziei, luata chiar de Ionela Prodan.

Citeşte şi Anamaria Prodan, cadou fabulos primit de la mama sa după Revoluţie. „Mi-a cumpărat maşina lui Miss Ellie din Dallas”

Dorind sa evite discutii intre fiicele sale, cantareata a vrut ca toata averea sa revina Anamariei, pe care a desemnat-o drept persoana ce ii va continua contributia pe Pamant.

„Am aflat ca Anca a venit in Romania si nici macar nu a intrebat ce avea Ionela Prodan in conturi. Anca isi va continua viata in SUA, nu o intereseaza sa vina in Romania. Doamna Ionela si Ana au fost vedetele familiei. A spus ca nu o intereseaza ce a avut mama ei in Romania.

Toate lucrurile vor fi coordonate de Anamaria. Anca si Ana au avut intotdeauna o relatie foarte frumoasa,” a explicat Cristi Brancu, la Agentia VIP.

Prezentatorul a vorbit si despre Toni Antohi, iubitul Ionelei Prodan, despre care s-a scris ca si-ar dori sa se mute din casa unde locuise alaturi de artista.

Ce va face Toni Antohi, dupa moartea artistei

„Toni este tatal meu. El a fost alaturi de mama timp de 17 ani. E familia noastra. Nu pleaca nicaieri. Si va sta in casa unde a locuit mama pana va inchide ochii definitiv,” a spus Anamaria Prodan, citata de Cristi Brancu.

Toata lumea stie ca fratii Dolanescu se afla in proces de la moartea lui Ion Dolanescu, in 2009. Cei doi nu s-au inteles nici acum in privinta averii lasate de tatal lor. Se pare ca Ionela Prodan a vrut sa evite o astfel de situatie.

Ionela Prodan a murit pe 16 aprilie, dupa o lunga suferinta. Artista fusese internata de cateva luni la Spitalul Elias.