De ce boală suferă Florin Piersic Jr. Drama cu care e nevoit să trăiască în fiecare zi din viața lui. Dezvăluiri cutremurătoare: „Nu ai de unde să știi ce va urma”

Florin Piersic Jr. e un actor cu care ne mândrim. A moștenit talentul de la tatăl său și reușește cu mare pricepere să împărtășească dragostea sa pentru teatru și cu tinerele generații.

28 nov. 2022, 09:12
De ce boală suferă Florin Piersic Jr. Drama cu care e nevoit să trăiască în fiecare zi din viața lui. Dezvăluiri cutremurătoare: „Nu ai de unde să știi ce va urma”

Florin Piersic Jr. are un succes fantastic. E implicat într-o mulțime de proiecte interesante, iar publicul se bucură de fiecare dată să-l vadă pe scena teatrului românesc în roluri cât se poate de diferite. În ciuda faptului că se bucură de popularitate în acest domeniu, actorul a mărturisit că a trecut prin frecvente episoade de depresie.

„Actorii sunt depresivi prin natura meseriei lor! E o chestiune pe care ți-o asumi din start dar nu ai de unde să știi ce va urmă pentru că ești puști în momentul ăla! Am avut extrem de multe căderi de foarte sus!”, spunea cu ceva vreme în urmă celebrul actor.

Citește și Florin Piersic Jr, dezvăluiri nebănuite: Între mine și tata există undeva o ruptură care nu poate fi niciodată cusută. Eu nu am avut o relație reală cu el

Întrebat, în cadrul emisiunii ”40 de întrebări cu Denise Rifai”, de câte ori s-a confruntat cu depresia, Florin Piersic Junior nu s-a sfiit să spună că în fiecare zi are astfel de momente, doar că a ajuns să se obișnuiască deja și își asumă aceste stări, că orice actor.

„În fiecare zi din viață mea! Adică de când sunt conștient să zic așa! Depresia e un cuvânt prea dur pentru un copil, să-l aplici unui copil! Dar un copil poate să fie supărat că i s-a stricat o jucărie sau ceva, dar de când mă știu și de când fac lucruri, fac acțiuni care să ducă undeva, nu sunt să construiesc mașinuță de lego, ci să am un proiect! În fiecare zi au fost momente, depresia nu te părăsește, e ceva cu care te obișnuiești în fond! Și sunt zile în care îi faci față și este doar un fel de… este o haină care te zgârie dar te-ai obișnuit cu disconfortul asta și alte zile în care îi cresc țepi și te zgârie foarte nasol! Depresia are și ea nuanțe, poate să fie o depresie acută sau mai soft, mai moale!”, a spus Florin Piersic Junior.

Citește și Cine este şi cum arată iubita lui Florin Piersic Jr. Între ei este o diferenţă de vârstă de 15 ani