De ce este important să îţi faci timp pentru a face SEX

Uneori oamenii au nevoie ca cineva sa le reaminteasca urmatorul lucru: Sexul in casnicie este un lucru bun. Partidele de sex sunt o parte importanta a unei casnicii fericite. In plus, sexul este bun si pentru sanatate. Potrivit webmd.com, sexul regulat are multe beneficii asupra sanatatii de la arderea caloriilor si imbunatatirea sanatatii inimii, pana la reducerea nivelului de stres si a presiunii arteriale, cresterea imunitatii si imbunatatirea imaginii de sine. Partidele regulate de amor pot imbunatati casnicia si sanatatea, in acelasi timp.

30 iul. 2014, 20:02
De ce este important să îţi faci timp pentru a face SEX

Cu toate acestea, oamenii din cauza vietii aglomerate, sexul se gaseste pe ultima pozitie in lista de prioritati. Insa cu putina atentie, poate fi mutat inapoi in primele pozitii. Iata ce ar trebui sa faci pentru a reusi acest lucru:

1. Aranjati o intalnire

Daca tu si iubita ta nu ati facut deloc dragoste in aceasta luna, atunci poate spontaneitatea nu este pentru voi. Alegeti o data cand va convine amandurora. Insemnati o in calendar cu o inima mare rosie in jurul ei.

2. Construiti anticipatia

Pentru femei, preludiul incepe cu mult inainte ca voi sa intrati in dormitor. Foloseste timpul pana la data in care veti face amor pentru a construi anticipatia:

– giugiuliti-va pe canapea cand va uitati la televizor;

– tineti-va de mana, imbratisati-va mai des si sarutati-va inaite de a adormi, daca ati renuntat la acest obicei;

– suna-ti iubita si spune-i ca abia astepti sa vina ziua Z;

Citeste continuarea pe PROBLEMESEX.RO.


loading...