De ce fel de ghinioane ai parte, în funcţie de zodie. Cum să te fereşti de ele

Surprinzator ori nu, ghinionul (la fel ca norocul) este prezis de catre astre si rar poate fi prevenit. Iar semnul zodiacal sub influenta caruia te-ai nascut iti poate oferi atat bucurii, cat si necazuri in viata, insa mai departe totul depinde de modul in care vezi tu lucrurile si de cum stii sa intorci totul in favoarea ta. Afla la ce ghinioane esti predispusa, in functie de zodie, si cum poti sa rezolvi problemele de care te poti impiedica!

14 ian. 2019, 07:22
De ce fel de ghinioane ai parte, în funcţie de zodie. Cum să te fereşti de ele

Berbec

Chiar daca cei nascuti in zodia Berbec nu se lasa pagubasi in fata problemelor, nu inseamna ca ii ocoleste ghinionul pentru ca sunt ei firi razboinice si neinfricate. Dimpotriva, ei au parte deseori de diverse accidente (mai mici ori mai mari). Fie li se strica anumite lucruri de care au nevoie urgent, fie se ranesc. Putina atentie i-ar ajuta in ambele cazuri. Poate ca nu ar scapa complet de ghinion, insa ar reusi sa tina mai multe situatii sub control. Iar faptul ca devin impulsivi nu ii ajuta deloc in astfel de momente.

Citeşte şi HOROSCOP. Cele mai enervante lucruri despre fiecare zodie

Taur

Desi acesti nativi sunt chibzuiti de felul lor, in special la capitolul financiar, ghinionul se tine scai de ei si nu ii lasa pana nu ii afecteaza. Cele mai mari temeri ale Taurilor, si pe buna dreptate, au legatura cu banii. Ei pot sa ii piarda, sa fie inselati ori chiar sa li se fure sume mai mici ori mai mari. Uneori de ceea ce iti este frica nu scapi, indiferent cat de chibzuit esti. Tot ce pot sa faca reprezentantii zodiei in acest sens este sa aiba grija cu ce persoane se asociaza ori pe cine imprumuta. S-ar putea ca gandurile acelor persoane sa nu fie chiar cele mai bune.

Gemeni

Pe Gemeni nu ii salveaza de ghinioane nici simtul umorului, nici optimismul. Ei au parte de oportunitati in viata, insa ele le scapa de fiecare data printre degete, de parca ar vrea sa le faca in ciuda. Fie nu reactioneaza prea repede, fie au de invatat o lectie pe care destinul vrea sa le-o ofere gratuit, chiar din primul rand. Probabil ca, daca ar s-ar hotari mai repede, ar avea mai multe sanse sa prinda norocul din urma.

Rac

Calzi si prietenosi, Racii au multe de suferit in viata pentru ca sunt firi sensibile. Ei cred cu usurinta in bunatatea si sinceritatea celorlalti, asa ca au multe de pierdut din aceasta cauza. Desi au parte de prieteni buni in jurul lor, nu se pot lauda ca au noroc si la capitolul familie. Toate problemele care se intampla in casa cad pe capul lor, iar ghinioanele parca se tin lant uneori. Ceea ce pot sa faca acesti nativi este sa nu mai lase ca tot ceea ce se intampla in jur sa ii afecteze atat de mult. Atunci cand vor reusi sa vada viata cu alti ochi, ghinioanele nu vor mai parea atat de negre.

Leu

Reprezentantii zodiei Leu nu se pot plange ca nu au parte de succes in viata, insa atunci cand ii loveste ghinionul, ii arunca puternic la pamant. Din nefericire, de multe ori este si vina lor pentru ca uita complet ca roata se intoarce ori ca traiul bun nu duce mult. Daca si-ar lua anumite masuri de precautie din timp, ar reusi cu brio sa bareze nesansa vietii. Insa ei privesc atat de sus uneori ca nu vad necazurile care vin de unde se asteapta mai putin.

Continuarea horoscopului pe cerehoroscop.com.