De ce fetele bune se îndrăgostesc mereu de băieţii nepotriviţi

De ce femeile îşi aleg întotdeauna parteneri care le tratează într-un mod nepotrivit? Există nenumărate femei frumoase, inteligente şi independente care aleg să se dedice în totalitate unor bărbaţi cărora nu le pasă atât de relaţie în sine, cât de stricta satisfacere a propriilor nevoi.

RomaniaTV.net
03 mart. 2014, 09:37
De ce fetele bune se îndrăgostesc mereu de băieţii nepotriviţi

Si in timp ce ratiunea iti spune ca relatia in care esti nu este una sanatoasa, iar prietenii iti atrag si ei atentia asupra acestui fapt, nu te poti descotorosi, totusi, de ea.

Cauti mereu scuze sa amani momentul renuntarii si incerci si mai tare sa faci lucrurile sa mearga. Esti prinsa in capcana unei relatii nocive si pur si simplu nu poti sa te lipsesti de ea.

Iata de ce fetele bune se indragostesc mereu de baietii nepotriviti.

Cu cat investesti mai mult, cu atat primesti mai putin

Atunci cand nu primesti afectiunea si atentia pe care ti le doresti, ai tendinta sa plusezi tu insati miza si sa oferi mai mult. Si cu fiecare incercare de a crea sau de a reconstrui conexiunea, te vei simti tot mai nesigura pe tine si mai epuizata din punct de vedere psihic.

Jeremy Nicholson, specialist in psihologie si terapie de cuplu, numeste aceste eforturi „costuri irecuperabile”. Pentru ca pe masura ce dau mai mult si observa lipsa reciprocitatii, femeilor le va fi si mai dificil sa iasa dintr-o relatie, chiar daca au convingerea ca celalalt nu intentioneaza sa-si schimbe atitudinea, desi nu a facut-o pana acum.

Citeşte restul horoscopului pe Ele.ro.