De ce îşi ţine George Simion iubita ascunsă: „Oamenii i-ar judeca fiecare gest”. Cum răspunde acuzaţiei că ar fi homosexual

Invitat în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, George Simion a fost provocat să răspundă la unele întrebări referitoare la iubita lui, dar şi la... orientarea lui sexuală. Liderul AUR fusese acuzat în trecut de Ninel Peia că ar fi homosexual, întrucât şi-ar fi împărţit locuinţa cu un bărbat.

01 nov. 2021, 00:41
De ce îşi ţine George Simion iubita ascunsă: „Oamenii i-ar judeca fiecare gest”. Cum răspunde acuzaţiei că ar fi homosexual

George Simion a spus că, dacă ar dezvălui identitatea iubitei lui, cu siguranţă aceasta ar fi afectată de notorietatea şi de statutul lui. Simion a adăugat că nu-și dorește ca viitoarea soție să fie trasă la răspundere pentru deciziile luate de el în politică.

De ce îşi ţine George Simion iubita ascunsă

Am 34 de ani, sunt necăsătorit, vreau să mă căsătoresc anul viitor. Pe politică pot să vorbesc ore întregi… Am o relație, sigur, iubesc o fată. Sunt într-o postură în care e dificil, vă dați seama, fiecare gest de-al ei o să fie apreciat, judecat. O s-o cunoaşteţi la momentul potrivit”, a spus George Simion.

Cum răspunde Simion acuzaţiei că ar fi homosexual

În trecut, Ninel Peia, preşedintele Partidului Neamul Românesc, lansase în spaţiul public acuzaţii potrivit cărora George Simion ar avea „o orientare sexuală deloc tradiţională„. George Simion a precizat, în emisiunea lui Denise Rifai, că aceste acuzaţii sunt venite din partea unui duşman al partidului cu scopul de a-l discredita şi că sunt nefondate.

Doamne ferește. Respectivul nu este un coleg, este de la un alt partid, vrea să dea în noi. Am fost făcut țigan, mason, homosexual și toate aberațiile din lume. Poate să confirmă iubitele mele. Din păcate, în viața privată, afirmații de genul sta, un jurnalist a fost la tata acasă și au încercat să arunce cu noroi în noi, însă odată ce intri în mocirla cu porcii, trebuie să te bați cu ei„, a explicat Simion.

Citeste si George Simion recunoaşte de ce a fost, de fapt, exclusă Diana Şoşoacă din AUR: „Dacă era după mine, nu ajungeam …

Îi cer lui Marius Lulea (preşedintele din acte al AUR – n.red.) să confirme faptul că George Simion locuiește de ani de zile într-o garsonieră dintr-un imobil deținut de Lulea, împreună cu un alt tânăr, și el fondator al AUR. Garsoniera se află în Tunari.

Mai mult, dat fiind că există suficiente informații care spun că orientarea sexuală a lui Simion nu este deloc una tradițională. Și cum homosexualitatea nu este ilegală și apartenența la această minoritate sexuală este neglijabilă din punct de vedere public, îi cer lui George Simion să-și recunoască orientarea sa homosexuală. Mai mult, am vrea să mai știm și dacă Simion are o relație amoroasă cu tânărul membru fondator al AUR cu care locuiește împreună în garsoniera despre care vorbeam mai sus, cea din Tunari”, scria Ninel Peia, la mjlocul lunii februarie, într-o postare pe Facebook.

Citeste si George Simion, dezvăluiri despre ascensiunea Dianei Şoşoacă: „Peia şi Tobă i-au spus că o vor face preşedintele ţării”. Avocata confirmă