„De trei săptămâni nu mi-am strâns copilul în braţe!” Strigătul disperat al unei asistente care tratează bolnavi de coronavirus

"De trei săptămâni nu mi-am strâns copilul în braţe. Oare când veţi înţelege?”. Este strigătul disperat al unei asistente de la Secția de Boli Infecțioase a Spitalului Județean Alba, care îi critică dur pe cei care nu iau în serios măsurile de prevenție. 

RomaniaTV.net
22 mart. 2020, 09:59
„De trei săptămâni nu mi-am strâns copilul în braţe!” Strigătul disperat al unei asistente care tratează bolnavi de coronavirus

„JURNAL COVID-19 (STRIGĂTUL MUT)

Astăzi, pentru prima dată în ultimele 3 săptămâni, am fost nevoită să ies din traseul meu (serviciu – casă). Mare mi-a fost durerea să văd bulevardul PLIN de oameni în vârstă și mame cu copii!

Oare, când veți înțelege?
Oare, ce trebuie să se întâmple pentru ca voi să înțelegeți?
Oare, ce ar trebui să facem noi, pentru ca voi să înțelegeți?
Oare, ce ar trebui să facă autoritățile, pentru ca voi să înțelegeți?

Dragii mei, oricât de mare îmi este iubirea pentru oameni, EU NU SUNT DISPUSĂ să mă sacrific pentru astfel de oameni care NU respectă NIMIC, care nu se respectă pe ei înșiși, pe restul nici atât, care își bat joc de tot efortul nostru!( A se înțelege metafora!!! )

Eu, de 3 săptămâni :

1. NU MI-AM STRÂNS COPILUL ÎN BRAȚE, NU L-AM MÂNGÂIAT, NU L-AM SĂRUTAT!

2. DORM SINGURĂ (atât cât reușesc să o fac) ÎNTR-O CAMERĂ SEPARATĂ!

3. NU STAU ÎN CASĂ, PENTRU VOI!!! Cum n-aș sta, Doamne, cum n-aș profita, cum nu mi-aș petrece timpul cu familia mea, cum n-aș devora biblioteca, cum nu m-aș relaxa vizionând un film.

De 3 săptămâni încerc să spun, așa cum pot mai bine STAȚI ÎN CASĂ!
Am epuizat toate mijloacele, strigătul meu mut, nu a ajuns la voi…

Dumnezeu să aibă milă de noi!

Eu MERG LA SPITAL PENTRU VOI!
VOI, ce faceți?”, a scris Marcela Vilcan.