Dealer-ul VIP-urilor a fost arestat. Era nelipsit de la petrecerile din lumea bună și susţine că a colaborat cu Delia și Macanache

Alexandru Ciocoiu, un tânăr artist, a fost arestat la Iași după ce a fost prins cu droguri. Surse din cadrul anchetei au precizat că acesta ar fi colaborat cu Delia și Macanache.

15 iun. 2021, 14:18
Dealer-ul VIP-urilor a fost arestat. Era nelipsit de la petrecerile din lumea bună și susţine că a colaborat cu Delia și Macanache

Dealer-ul VIP-urilor a fost arestat. Anchetatorii au descoperit o cantitate importantă de droguri ascunsă într-un termos. Alexandru Ciocoiu a fost arestat pentru 30 de zile și riscă să stea ani mulți în pușcărie dacă va fi găsit vinovat.

Dealer-ul VIP-urilor a fost arestat

Un tânăr din Zănești, județul Neamț, a fost arestat la Iași după ce a fost prins cu droguri. Le-a spus anchetatorilor că este liber profesionist și că a colaborat cu Delia și Macanache, scrie BZI. Nu este clar dacă cele spuse de el sunt sau nu reale, fiind posibil ca individul să fi vrut să-i impresioneze pe anchetatori. Surse din cadrul anchetei au precizat că individul ar fi procurat drogurile de pe Internet și ar fi vrut să le vândă la Iași.

Interlopul Boncu, despre artişti şi cocaină: „Smiley era spart. Salam a venit şi mi-a cerut 10 grame la 200 de euro (gramul)””

În urmă cu două zile, anchetatorii l-au luat pe Alexandru Ciocoiu și l-au dus în fața judecătorilor din cadrul Tribunalului Iași, cu propunere de arestare preventivă. Surse apropiate anchetei au afirmat că bărbatul de 30 de ani este muzician și se mai ocupă cu prezentările la diverse evenimente, petreceri sau concerte. La audieri, bărbatul originar din județul Neamț a susținut că pastilele de ecstasy descoperite asupra sa erau pentru consum propriu, el recunoscând că deținea substanțele interzise (MDMA – metilen-dioxid-metilamfetamină). Oamenii legii au afirmat că Alexandru Ciocoiu ar fi vândut comprimate MDMA către consumatorii de astfel de substanțe din județele Iași și Neamț, la prețuri cuprinse între 50 și 80 de lei per comprimat.