Decanul Facultăţii de Medicină şi Farmacie Oradea, dr. Adrian Maghiar, implicat într-un accident mortal lângă Huedin

Două autoturisme, un BMW şi un Mitsubihi, au fost implicate într-un accident frontal pe DN 1, la ieșirea din Huedin spre Oradea.

RomaniaTV.net
07 feb. 2020, 17:58

Accidentul produs vineri dimineață l-a avut printre implicaţi și pe decanul Facultății de Medicină și Farmacie Oradea, dr. Adrian Maghiar. Doctorul Maghiar și fiul acestuia erau în autoturismul BMW şi au scăpat, se pare, fără leziuni. Conform procedurilor, cei doi au fost evaluați de medici, informează Bihon.ro.

Potrivit martorilor, autoturismul Mitsubishi avea volan pe dreapta, iar șoferul acestuia este cel vinovat pentru producerea accidentului.

„Un bărbat de 55 de ani din comuna Poieni, judetul Cluj, a condus un autotutism (Mitsubishi) in directia Oradea, iar pe fondul neadaptarii vitezei la condițiile de drum-carosabilul fiind umed, a pierdut controlul asupra direcției de mers intrând în coliziune cu un autoturism (BMW) care circula din sensul opus, condus de un bărbat de 56 de ani din jud Bihor”, transmit reprezentanții IPJ Cluj.

În urma impactului violent, șoferul autoturismului Mitsubishi a fost proiectat în afara vehiculului suferind multiple leziuni ce i-au provocat decesul.

”Mă bucur că trăiesc”

Printre persoanele implicate în accident se regăseşte şi Adrian Maghiar, un apropiat al PNL. De altfel, fotografiile de la faţa locului surprinse de jurnaliştii clujeni îl arată pe decanul FMF în apropierea BMW-ului (foto)

„Nu discut despre subiectul ăsta. Mă bucur că trăiesc”, a declarat Maghiar, vineri, pentru BIHOREANUL, refuzând orice alt comentariu. BMW-ul era condus chiar de către decanul FMF Oradea.

Adrian Maghiar se afla în mașină împreună cu fiul său, de 27 ani, Octavian Maghiar, ambii fiind transporați la spital, cu mai multe leziuni. 

Rănile acestora nu sunt foarte grave, însă, din câte se pare, tânărul de 27 de ani are tăieturi la nivelul feței.