Decizie luată de eleva violată din Vaslui, la un an de la scandal

Eleva din Vaslui care a fost violată de şapte tineri, în urmă cu un an şi două luni, încearcă să-şi refacă viaţa. Aceasta vrea să îşi găsească un loc de muncă şi să-şi termine studiile.

RomaniaTV.net
27 ian. 2016, 08:21
Decizie luată de eleva violată din Vaslui, la un an de la scandal

Raluca Munteanu încearcă să depăşească drama prin care a trecut în 2014, când a fost violată, bătută şi umilită de şapte tineri din sat. După ce în toamnă nu a reuşit să obţină note de trecere, aceasta se pregăteşte din nou pentru examenul de bacalaureat.

Apropiaţii fetei spun că aceasta pare că a trecut în sfârşit peste drama din noiembrie 2014.

„Se comportă normal, nu are probleme. Din cate stiu s-a mai linistit si cu baietii”, spune o rudă a fetei, potrivit cancan.ro.

Viaţa Ralucăi s-a schimbat din noiembrie 2014, atunci când a fost violată de cei şapte tineri. Pentru a ajunge mai repede acasa, fata s-a urcat intr-un autoturism in care se aflau doi tineri.

Acestia au dus-o pe un camp si au violat-o. Intre timp, agresorii si-au mai chemat inca cinci amici, care, la randul lor, au abuzat de ea. Mai mult, ei au stropit-o cu tuica si au continuat sa o violeze, dupa care, intr-un final, dupa mai multe ore, au dus-o acasa. La scurt timp, dupa cele intamplate, Raluca Munteanu si-a anuntat parintii, iar acestia au depus o plangere la politie.

Citeşte şi Raluca, tânăra din Vaslui violată de şapte indivizi, a plecat din ţară