Declarația unei tinere de 24 de ani la CNN: ”Am fost violată de 43.200 de ori, 30 de bărbaţi pe zi, 7 zile pe saptamana, 4 ani!”

Karla Jacinto, tanara care povestit intr-un interviu pentru CNN ca a fost violata de 43.200 de ori a luat o decizie importanta pentru viitorul ei. Astfel, tanara a decis sa se dedice si sa ajute si alte victime care au fost sclave sexuale.

06 dec. 2016, 10:50
Declarația unei tinere de 24 de ani la CNN: ”Am fost violată de 43.200 de ori, 30 de bărbaţi pe zi, 7 zile pe saptamana, 4 ani!”

30 de barbati pe zi, 7 zile pe saptamana, 4 ani. Rezultatul este un numar socant: 43.200. Acesta este numarul barbatilor cu care tanara din Mexic a fost fortata sa se culce, la varsta de 12 ani, dupa ce a cazut pe mana proxenetilor, potrivit stirileprotv.ro.

Acum, la 24 de ani, tanara continua sa isi spuna povestea pentru a trage un semnal de alarma asupra situatiei cumplite in care se afla mii de tinere. In iulie anul trecut, aceasta i-a povestit tragedia ei lui Papa Francisc, in timpul unei conferinte care avea ca subiect problema sclavelor sexuale.

„Nu mi-am imaginat vreodata ca fata aceea care obisnuia sa stea intr-un colt, pe tocuri, si era considerata prostituata, se poate simti atat de puternica. Acum lumea ma asculta” a spus tanara conform ”Independent”.

Povestea ei reprezinta o realitate brutală a Mexicului, iar ca ea sunt mii de alte adolescente mexicane.