Deea şi Dinu Maxer s-au împăcat? Artistul a dat tot din casă: „Aseară m-a chemat la ea acasă”

Deea şi Dinu Maxer s-au împăcat? Vestea că cei doi s-au despărţit a luat prin surprindere pe toată lumea, pentru că nu au lăsat nici o secundă să se înţeleagă faptul că relaţia lor nu ar mai funcţiona. Au şi semnat actele de divorţ, iar tutela copiilor au împărţit-o.

01 apr. 2023, 15:21
Deea şi Dinu Maxer s-au împăcat? Artistul a dat tot din casă: „Aseară m-a chemat la ea acasă”
Deea şi Dinu Maxer s-au împăcat?

Deea şi Dinu Maxer s-au împăcat? Nu doar fan ii au fost uimiţi de vestea dată şi anume că au divorţat, ci şi apropiaţii lor. Mai multe vedete s-au arătat şocate de gestul celor doi.

Dacă bruneta nu a vrut să comenteze absolut deloc de la anunţul postat pe reţelele de socializare, Dinu a decis să lămurească unele lucruri. Bărbatul a oferit detalii despre divorț și despre felul în care a fost stabilită tutela copiilor.

Citeşte şi: Deea Maxer, mai activă ca niciodată pe rețelele sociale. Ce spune fosta lui Dinu Maxer despre drumul către succes: „Niciodată nu am visat”

Deea şi Dinu Maxer s-au împăcat?

Dinu Maxer a declarat că în ciuda despărţirii, are o relaţie foarte bună cu fosta parteneră de viaţă alături de care a stat aproximativ 18 ani. Decizia divorţului a fost una de comun acord, la fel şi împărţirea copiilor. Băiatul locuieşte cu tatăl, iar fata cu mama. Însă, toţi locuiesc în acelaşi bloc.

Noi avem tutelă comună. Băiatul a vrut să rămână la mine, fetița la mama ei. Noi stăm la doi, ele stau la 5, casa fetelor, casa băieților.

Când a venit autoritatea tutelară la noi, ei voiau să dea copiii la mamă. Dar, când au văzut apartamentele, au zis că putem împărți copiii.

Ieri, după ce am semnat actele, am fost împreună la clinică. Aseară m-a chemat la ea acasă și am mâncat împreună, toți patru. Am gândit totul pentru copii. Băiatul a vrut să rămână la mine, fetița a mers la mama la etajul doi. Noi stăm la cinci. Fetița nu și-a dat seama, a zis că e un joc: casa fetelor, casa băieților.

Lui Andreas i-am spus, el a înțeles și a zis: e mai bine că nu vă mai certați. Avem patru săptămâni de când ne-am mutat separat. Ieri a fost doar o simplă semnătură pe un act”, a explicat artistul la Prima TV.

Niciunul dintre ei nu a precizat motivele despărţirii și a cerut ca oamenii să fie blânzi cu ei în acest moment dificil din viața lor.

Am decis să ne încheiem căsătoria după 18 ani de relație plini de iubire, fidelitate, respect și muncă depusă cot la cot în tot ceea ce am construit! Ne suntem recunoscători pentru această călătorie în care am fost pe rând, piloți! Mulțumesc, @dinumaxer!

Voi ne știți viața, ca pe o carte deschisă, fiind mereu în atenția voastră și înconjurați de apreciere și admirație. Pentru toate acestea vrem să vă mulțumim și totodată ne dorim să respectați acest moment din viața noastră.

Ne dorim discreție, liniște și pace pentru fiecare dintre noi și cel mai important, pentru copiii noștri. Fiți blânzi! Dumnezeu știe drumul fiecăruia!”, este mesajul pe care ambii l-au distribuit pe reţelele sociale.