Defecţiune la Centrala nucleară de la Cernavodă: Un reactor a fost oprit de urgenţă

Publicat: Miercuri, 10 Iunie 2015 09:04 // Actualizat: Miercuri, 10 Iunie 2015 10:13 // Sursa: romaniatv.net

Societatea Nationala Nuclearelectrica S.A. informeaza ca in dimineata zilei de 10 iunie 2015, Unitatea 1 a CNE Cernavoda a fost deconectata in mod controlat de la Sistemul Energetic National pentru efectuarea unor lucrari de remediere a unor defectiuni punctuale. 

Foto: focus-energetic.ro

Societatea Nationala Nuclearelectrica S.A. ("SNN") informeaza ca miercuri dimineata Unitatea 1 a CNE Cernavoda a fost deconectata in mod controlat de la Sistemul Energetic National pentru efectuarea unor lucrari de remediere a unordefectiuni in partea de evacuare a puterii electrice.

Aceasta interventie se va efectua cu reactorul la putere si nu va afecta securitatea nucleara a reactorului, a personalului de exploatare, a populaţiei şi a mediului inconjurator.

Reconectarea la Sistemul Energetic National a Unitatii 1 a CNE Cernavoda se va realiza dupa finalizarea lucrarilor de remediere si efectuarea testelor in conformitate cu procedurile centralei.

loading...
2 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
cernavoda defectiune centrala nucleara nuclear
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
10 iun 12:06
...Energetic National pentru efectuarea unor lucrari de remediere a unor defectiuni punctuale.  Citește mai departe… Citeste mai mult Source:: ...
10 iun 09:18
Votează email 0 email
...National pentru efectuarea unor lucrari de remediere a unor defectiuni punctuale.  Citește mai departe… Mai mult: romania tv ...
1
EUR
4.8743
RON
31 Oct
noapte 6 °
zi 14 °
Ultimele joburi adaugate
24 H