Delia a răspuns la cea mai mare curiozitate a fanilor. Când va deveni mamă?

Delia a răspuns la cea mai adresată întrebare de către fanii săi: "Când vei deveni mamă?". Artista de 39 de ani nu s-a sfiit să spună exact ce gândește despre acest subiect.

21 apr. 2021, 10:44
Delia a răspuns la cea mai mare curiozitate a fanilor. Când va deveni mamă?

Sătulă de zvonuri și speculații, Delia a vrut să lămurească din nou care e motivul pentru care nu se simte pregătită să devină mamă.

Jurata de la „iUmor” se înțelege foarte bine cu copiii surorii sale cu care petrece foarte mult timp și pe care îi răsfață cu fiecare ocazie. Totuși, atunci când vine vorbă de propriii ei copii, Delia e de părere că nu e momentul. Artista a spus că e nevoie de o mare „doză de egoism” să aducă un copil pe lume în vremurile acestea. A mai mărturisit că vrea să facă acest pas important în viața ei atunci când se simte pregătită, nu sub presiunile altora.

”Gena familiei a fost dusă mai departe. Şi sunt şi doi. Sunt topită după ei, dar am opţiunea să plec când vreau să plec. Mie mi se pare o doză de egoism şi faptul că aduci un copil în lumea asta. Nu mi-ar plăcea să aduc un copil azi, în lumea în care trăim. Doar pentru plăcerea mea l-aş face. Să zică lumea: «Gata, bă, a făcut copil! A apărut copilul». E o presiune… Deşi sunt obişnuită să discut despre asta, în orice interviu sunt întrebată.”, a declarat artista.

Delia a explicat că, din cauza presiunilor făcute de cei din jur, îi e teamă să nu ajungă în situația de a nu-și da seama dacă un copil e dorința ei sau senzația indusă de ceilalți.

”Întrebarea asta e standard, cred că e made in Romania. Nu cred că oamenii pe străzile din Londra te întreabă când faci un copil. Nu mă apasă, dar la un moment dat s-ar putea să mă confuzeze foarte tare. S-ar putea să nu pot să-mi dau seama dacă este cu adevărat dorința mea să fac un copil sau vreau să fac asta pentru că am crescut cu senzația că trebuie. Și eu cred că nu trebuie nimic”, a mai spus jurata X Factor, potrivit Spynews.

Ce meserie are Delia, de fapt: „Nu cred că aș fi avut nervi pentru așa ceva”

Ce meserie are Delia, de fapt. Artista ar fi trebuit să ajungă profesoară, doar că… se bucură de faptul că lucrurile au luat o altă turnură. Și asta pentru că nu ar fi fost înarmată cu destulă răbdare pentru a profesa în acest domeniu.

”Am făcut liceul Dinu Lipatti și apoi Conservator, secția Pedagogie. Deci ar fi trebuit să fiu profă, dar nu cred că aș fi avut nervi pentru așa ceva. Știu să explic omului cum să cânte ceva, am învățat asta la «X Factor». Cum să scoată ce e mai bun dintr-o piesă, ce să își imagineze când cântă. Dar să am răbdare cu toată lumea și să fiu obligată să fac asta, nu aş fi rezistat. Așa că a fost bine că nu am ajuns profesor”, a spus Delia în cadrul unui podcast.