DELIA ŞOCHEAZĂ. Merge cu „coşciugul” în spate pe stradă FOTO

Delia a depăşit-o până şi pe Loredana Groza la capitolul curaj vestimentar, iar acum nu mai e una ca ea în tot showbiz-ul mioritic. Delia a împărţit fanii în două cu ţinutele ei ciudate şi nemaivăzute pe la noi: unii o admiră, alţii o ceartă. 

05 feb. 2016, 13:14

Banii trag la Delia (33 de ani) ca albinele la flori, scrie click.ro. Solista e femeie de 50.000 de euro pe lună, iar finanţele vin din concerte, televiziune şi reclame. Pe lângă contractul cu Antena 1, jurata de la „X-Factor” este solicitată să cânte din ce în ce mai des în străinătate, unde nu se deplasează pe mai puţin de 6.000 de euro. Iar pentru un simplu produs lăudat pe Facebook, Deliei îi intră în cont 2.000 de euro dintr-un foc.

Citeşte şi Delia se pregăteşte de lansarea unei noi melodii. Uite cum va suna hit-ul anului 2016

Aşadar, să nu vă mire când vă spunem că o singură ţinută de-a ei, de ieşit pe stradă, nicidecum de mers la concerte, costă 7.770 de lei (1.700 de euro). Fotoreporterii au surprins-o recent prin Capitală, imediat după ce s-a întors din Thailanda, etalându-şi noile achiziţii vestimentare. Şapca din piele, cu urechi de liliac, este cumpărată din Thailanda, fiind lucrată manual de o firmă necunoscută la noi, dar în mare vogă în Asia: Klud. Costă 1.000 de lei. Rucsacul sub formă de coşciug este din poliester, marca United Nude, iar preţul acestei „grozăvii” este de 1.200 de lei.

În picioare regăsim celebrele ghete de 3.000 de lei, Marc by Marc Jacobs, pe care le are acasă şi solista Inna. Iar la asemenea accesorii morbide, şi vestimentaţia e pe măsură: treningul negru cu cruci albe e de la firma londoneză Kokon To Zai şi costă 2.500 de lei. Rezultatul?

Citeşte şi Noi DEZVĂLUIRI despre viaţa de călugăr a tatălui Deliei Matache

O ţinută de 7.700 de lei, excentrică, modernă, înspăimântătoare pe alocuri, dar care Deliei îi vine ca turnată. Vedeta a avut un an 2015 perfect, cu 3 melodii în topuri: „Inimi desenate”, „Da, mamă” şi „Cum ne noi”. Şi 2016 a început perfect, piesa „Gura ta”, pe care o cântă cu Deepcentral, având deja aproape 5 milioane de vizualizări pe YouTube.