Denisa, o minoră din Iaşi, violată şi umilită de doi tineri. Fata a fost supusă la chinuri inimaginabile

Un caz de-a dreptul cutremurator s-a petrecut in Iasi, acolo unde politistii au retinut doi indivizi, unul de 23, iar altul de 24 de ani, amandoi originari dintr-un sat din apropiere de Iasi. Cei doi au fost capabili de niste fapte ingrozitoare.

07 sept. 2018, 10:44
Denisa, o minoră din Iaşi, violată şi umilită de doi tineri. Fata a fost supusă la chinuri inimaginabile

Bogdan Vasile Cotofanu si Matei Andrei Vatamanu au violat si umilit-o tanara de numai 16 ani, scrie stirilekanald.ro. Victima lor, Denisa, a fost batjocorita in ultimul hal de ce doi la finele lunii august.

Citeşte şi Virgină la căsătorie! „Am aşteptat 32 de ani să fac sex şi n-au fost artificii!”

Cei doi au convins-o pe fata sa mearga la o casa din comuna Ruginoasa, acolo unde i-au propus sa faca sex in trei. Fata i-a refuzat categoric, dar cum cei doi erau incinsi au decis sa o violeze. Ca sa nu lase urme si ca fata sa ramana in continuare virgina, cei doi au intretinut raporturi sexuale anale cu ea. Asa au considerat ca vor scapa de autoritati.

Au batut-o si au umilit-o in ultimul hal. Cum a scapat de acolo, fata a mers direct la sectia de Politie si a reclamat violul. Ea a fost dusa la IML, iar medicii de acolo au confirmat ca ea a fost supusa unei agresiuni sexuale.

Cei doi tineri se afla acum in arestul Politiei Iasi, urmand sa raspunda penal pentru fapta lor.