Denise Rifai aruncă bomba în showbiz: „Port inelul de la Dan Bittman!” Ce relaţie au, de fapt, cei doi

Denise Rifai şi Dan Bittman sunt foarte buni prieteni, astfel că s-au afişat de mai multe ori împreună la diverse evenimente. Mai mult, vedeta de la Kanal D a dezvăluit că a primit un inel de la artist, pe care îl poartă foart des.

10 nov. 2022, 20:14
Denise Rifai aruncă bomba în showbiz: „Port inelul de la Dan Bittman!” Ce relaţie au, de fapt, cei doi
Denise Rifai aruncă bomba în showbiz: "Port inelul de la Dan Bittman!" Ce relaţie au, de fapt, cei doi

Denise Rifai aruncă bomba în showbiz! Prezentatoarea emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai” se laudă cu inelul primit cadou de la Dan Bitmann, pe care l-a avut invitat. „Da, îl am și îl port foarte des chiar”, a spus Denise Rifai pentru Click!, după ce a fost premiată la Gala „Radar de media” cu premiul pentru „Cea mai bună emisiune TV. În urmă cu ceva timp, Denise Rifai și Dan Bittman au fost surprinși împreună la un eveniment organizat de Cătălin Botezatu. Cei doi au stat împreună toată seara, iar mulți s-au gândit că între ei doi ar exista o relație amoroasă. Cu toate astea, cei doi au declarat că sunt buni prieteni, iar atunci când se întâlnesc povestesc foarte multe lucruri.

Citeşte şi: Cu ce cadouri îşi surprinde Denise Rifai iubitul: „Eu așa am fost crescută”

Vedeta a dezvăluit că îi place să primească premii, ba chiar are acasă un loc special amenajat unde le afişează. „În fiecare zi mi-ar plăcea să primesc câte un premiu. Da, e un loc plin de distincții (n.r. – acasă). Însă să știi că-s foarte bucuroasă când le primesc pentru că sunt foarte muncite. Și mie niciodată nu mi-au plăcut premiile sau distincțiile doar așa de fason. Și mă onorează foarte tare pentru că știu că sunt primite pe real și sunt muncite și documentate”, a declarat Denise Rifai.

„Sunt flatată ori de câte ori aud cuvinte frumoase și mi-aș dori să fie mulți oameni care să mă iubească”, a mai spus vedeta, care a dezvăluit şi ce şi-ar dori de Mosş Crăciun: „Un cadou. Un inel cu diamant!”.

Citeşte şi: Denise Rifai rupe tăcerea despre actuala ei relaţie. „Nu poți să funcționezi ca femeie fără un bărbat”

La final, Denise Rifai a avut un mesaj şi pentru fanii ei: „Să aibă grijă de tot ceea ce e important pentru sufletul lor. Și să fie fericiți!”.