DESCOPERIRE MISTERIOASĂ ÎN ITALIA. A fost găsit un schelet uman spânzurat. Asupra cadavrului s-a găsit o biblie în limba română

Descoperire şocantă in Italia! Trupul descompus al unui bărbat spânzurat a fost descoperit de un grup de tineri. Bărbatul, a cărui identitate nu este cunoscută, a fost găsit în buzunar cu o biblie în limba română. Omul ar fi murit de luni bune. 

05 iul. 2018, 08:14
DESCOPERIRE MISTERIOASĂ ÎN ITALIA. A fost găsit un schelet uman spânzurat. Asupra cadavrului s-a găsit o biblie în limba română

Un roman a fost găsit spanzurat cu o biblie în limba română în buzunar, scrie rotalianul.ro. Pentru ca trupul neinsufletit a rămas neobservat câteva luni acum oamenii legii incearca sa afle identitatea barbatului.

Citeşte şi Un transsexual din România, găsit mort la Roma. Avea un cuţit înfipt în piept

Corpul a fost găsit agățat de un stâlp de energie electrică din zona rurală Ripamonti. În buzunarul unui pardesiu vechi avea o biblie în limba română, de aici presupunerea că este vorba de un cetățean de origine română.

Macabra descoperire a fost făcută de un grup de tineri de la o asociație locală din Via Campazzino, care au avertizat imediat agenții de poliție. Niciun document, niciun element specific care să ajute la identificarea cadavrului, nici măcar să se înțeleagă dacă este vorba de un bărbat sau de o femeie. Poliția a reușit până acum doar să stabilească faptul că trupul se afla acolo de mai multe luni de zile, poate chiar de prin luna ianuarie.

Anchetatorii fac apel la cei care ar putea semnala dispariția unei persoane în perioada de început a acestui an, în speranța că se va ajunge la identitatea persoanei respective.

Cea mai probabilă ipoteză este cea a sinuciderii, declară autoritățile.