Desfăşurare de forţe în satul celor şapte violatori din Vaslui. S-a descoperit o coincidenţă stranie

Acţiune de amploare a oamenilor legii în satul celor şapte violatori din Vaslui după scandalul de joi. Poliţiştii vor împânzi satul ca să se asigure că susţinătorii indivizilor nu devin violenţi. Aceştia au atacat din nou jurnaliştii, ba chiar le-au ameninţat cu violul pe ziariste.

24 iul. 2015, 08:44
Desfăşurare de forţe în satul celor şapte violatori din Vaslui. S-a descoperit o coincidenţă stranie

Conducerea Inspectoratului de Poliție al Județului (IPJ) Vaslui a decis suplimentarea dispozitivelor în comuna Văleni unde, în ultimele zile, s-au înregistrat o serie de incidente, legate de cazul celor șapte tineri care au violat o elevă.

Măsurile au fost luate imediat după ce localnicii care sunt susținători ai celor șapte tineri acuzați de viol le-au adresat injurii ziariștilor prezenți în Văleni, pe care îi acuză că pun prea multă presiune pe caz și că ‘le fac comuna de râs’, le-au arătat semne obscene și chiar i-au amenințat.

‘Conducerea IPJ Vaslui a dispus suplimentarea dispozitivelor curente care acționează pe raza comunei Văleni, pentru prevenirea faptelor antisociale. Măsurile de ordine sunt asigurate în prezent de polițiști din cadul Secției de Poliție Rurală 2 Vaslui și de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Vaslui’, a declarat pentru AGERPRES purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui, Mihaela Ștraub.

La Văleni, toţi localnicii s-au aliat cu cei şapte tineri acuzaţi de viol. Susţinătorii violatorilor au atacat din nou jurnaliştii, ba chiar le-au ameninţat cu violul pe ziariste. Totul s-a întâmplat în timp ce agresorii intrau încolonaţi în postul de poliţie.

„Suntem golani? Suntem golani? Unde ai vazut matale cinci mii de oameni golani? Ce au facut cei sapte barbati? N-au facut nimic. Au pupat o fata. Nu vă lăsăm să îi arestaţi. O să pleci fără masina de aici”, spune un consătean nervos.

În scurt timp, din toate părţile au apărut localnici cu o atitudine extrem de agresivă faţă de jurnalişti.

„Datorită voua, mass media, probabil o sa-i inchida. Peste sapte, opt ani cand or să iasa baietii, o să vă fie şi dumneavostră frică să mai umblaţi prin Vaslui”, a spus un prieten al violatorilor.

Totul a culminat cu ameninţarea cu violul faţă de ziaristele prezente.

SPUNE AICI CE PEDEAPSĂ crezi că MERITĂ cei şapte băieţi

„Stiti ce ar trebui sa faca tot Valeniul asta? Sa vina toti ca să vă violeze, ca să vedeţi acolo violatori”, a spus un tânăr din sat.

În timp ce comuna Văleni este în fierbere de când a luat amploare scandalul violului, o coincidenţă starnie a ieşit la iveală. Localiatea face parte dintr-un colegiu condus de deputatul Dan Bordeianu, acuzat în tinereţe pentru viol. Potrivit România TV, acesta a participat la un viol în grup, înainte de ’89. A fost condamnat la cinci ani de închisoare cu executare şi a fost trimis la şcoala de corecţie pentru că era minor.

Cei 7 indivizi trebuie să se prezinte zilnic la secţia de Poliţie.

Vă reamintim că într-o seară de noiembrie, în urmă cu 8 luni, o fata de numai 17 ani a trăit cea mai cumplită dramă. Fata terminase orele şi se întorcea acasă, într-un sat aflat la 5 kilometri distanţă de oraşul Vaslui când un consătean care era cu maşina s-a oferit să o ducă acasă. Adolescenta a acceptat pentru că-l cunoştea, însă ce a urmat este de neimaginat. Tânărul a dus-o pe un câmp şi şi-a chemat prietenii. Acolo au violat-o ore în şir şi au supus-o la perversiuni.

În pielea goala, în mijlocul unui şes pustiu, fata a fost îngenunchiată la propriu. Plângând, fata l-a implorat să îşi facă milă şi să o ducă acasă. Însă ei au continuat orgia.

„Avadanei Silviu m-a trântit în genunchi şi m-a obligat să-i facă sex oral. Apoi, cu forţa, am întreţinut relaţii sexuale normale şi anale, până mi-am pierdut cunoştinţa”, le-a declarat victima anchetatorilor.

În timpul cercetărilor, poliţiştii au descoperit că în cele trei ore în care a fost ţinta orgilor sexuale, eleva de 17 ani a fost sunată de nu mai puţin de 60 de ori, de părinţi, prieteni şi colegi.

Citeşte şi:

Psihologul Verdi, despre violatorii din Vaslui: Abuzul se învaţă. În spatele acestei brute, este o mare frică

Cazul elevei din Vaslui. Elena Udrea: Este ABERANT să nu consideri pericol public nişte violatori în grup

Fata violată de 7 băieţi, marcată pe viaţă. Psiholog: Corpul ei va somatiza, până va ajunge la boli organice

Nepotul lui Becali, reacţie HALUCINANTĂ în cazul fetei violate: „Melteni cocliţi şi de ţărani analfabeţi…”

Eleva din Vaslui, violată de şapte indivizi, a povestit ororile la care a fost supusă

Reacţii SCANDALOASE în cazul de viol din Vaslui: „Fata e de vină, a distrus şapte familii”

Ce le transmite Adrian Corduneanu celor 7 VIOLATORI din Vaslui: Băi, animalelor, dacă vă prind, vă…

Reacţii SCANDALOASE în cazul de viol din Vaslui: „Fata e de vină, a distrus şapte familii”

IMAGINI EXPLICITE descoperite de ANCHETATORI în telefonul unuia dintre tinerii violatori ai fetei din Vaslui

Victor Ponta, atac dur la justiţie, după violul din Vaslui: Dacă nu se află în presă, infractorii stau acasă

Mărturii cutremurătoare în cazul violului de la Vaslui: „Fata mea…”