Despărţire fără regrete. De ce și-a părăsit Dana Nălbaru iubitul. Motivul tulburător pentru care a plecat de acasă

Dana Nălbaru a vorbit despre o despărțire fără regrete de bărbatul iubit. Artista a spus și de ce a plecat de acasă și de ce a crezut atunci că bărbații sunt niște nenorociți.

08 mai 2023, 07:02

Dana Nălbaru și Dragoș Bucur formează unul dintre cele mai longevive și mai închegate cupluri din showbiz-ul intern românesc și au o poveste de dragoste demnă de invidiat.

Dana Nălbaru a vorbit, în trecut, despre relația pe care a avut-o cu artistul Călin Goia, solistul trupei Voltaj. Cei doi s-au cunoscut în anul 1998, iar mulți oameni se așteptau ca aceștia să ajungă în fața altarului, însă destinul a avut ale planuri cu cei doi.De ce și-a părăsit Dana Nălbaru iubitul. Motivul tulburător

Dragoş Bucur, după ce Dana Nălbaru a anunţat că s-a pocăit: „Mi-am dat seama că a devenit cool să fii ateu și un semn de primitivism să fii creștin”
Anul 1998 aducea în atenția lumii relația dintre Dana Nălbaru și Călin Goia, care au format un cuplu timp de șase ani de zile. Totuși, destinul nu a fost de partea lor și, în timp ce multe persoane se așteptau să îi vadă în fața altarului, cei doi au mers pe drumuri separate.

Infidelitatea, motivul despărțirii?

Vreme de șase ani de zile, Dana Nălbaru și Călin Goia nu au fost doar iubiți, ci și colegi de breaslă. Industria muzicală din acea vreme îi aducea împreună pe scenă, în fața oamenilor care le iubeau muzica.

În cazul lor, dragostea nu a durat o veșnicie, întrucât soția lui Dragoș Bucur ar fi fost surprinsă în tandrețuri alături de un alt coleg de trupă.

„De Dana mă despărțisem din aprilie, când ea s-a și mutat, dar am hotărât amândoi să ținem totul ascuns, pentru că situația nu era extrem de clară. Despărțirea finală a survenit însă la sfârșitul lui iunie. Știam de relația cu Dragoș (n.r. cel cu care Dana Nalbaru s-a și căsătorit la scurt timp), îmi spusese Dana. Asta e viața, noi nu am reușit să facem mai mult”, mărturisea Călin Goia la acea vreme, conform informațiilor apărute în presa românească.


Dana Nălbaru: „Am știut că nu e el jumătatea mea”

La rândul ei, Dana Nălbaru mărturisea că a continuat relația cu solistul trupei Voltaj ani buni, în ciuda sentimentului care o anunța că el nu era bărbatul alături de care și-ar fi petrecut restul vieții.

„Cred că cel mai important lucru pentru o relație este comunicarea. Asta nu a mers. Vedeam cu totul și cu totul altfel viața, în general. Am știut că nu e el jumătatea mea după prima jumătate de an de relație”, a spus Dana Nălbaru, în urmă cu ceva timp. Sunt foarte multe motivele pentru care rămâi cu cineva și o viață, chiar dacă acel cineva nu-ți este cel predestinat.

Sunt multe motive care ne fac pe noi, femeile, mai proaste decât am vrea să fim, mai fraiere, mai resemnate, mai delăsătoare… N-aș vrea să spun că bărbații sunt niște nenorociți… Sunt multe motive pentru care am continuat această relație timp de aproape 6 ani”, spunea fosta solistă a trupei Hi-Q, conform Verdict.

Cine este Dana Nălbaru

Dana Nălbaru s-a născut la data de 23 octombrie 1976, în Brașov. Este una dintre cele mai cunoscute artiste de muzică pop, dance din România.

Soția lui Dragoș Bucur a fost membră a trupei Hi-Q, încă de la înființare, din 1997. A urmat o carieră solo, iar apoi după aproape 8 ani, trupa Hi-Q s-a reunit.


Dana Nălbaru, adevărul despre relația cu solistul trupei Voltaj. De ce s-a despărțit de bărbatul pe care-l iubea: „N-aș vrea să spun că bărbații sunt niște nenorociți”

Dana Nălbaru s-a retras din lumea muzicii, pentru a-și dedica tot timpul familiei. Artista este căsătorită cu Dragoș Bucur de aproape 20 de ani. Cei doi au împreună 3 copii.

Dana Nălbaru și-a început cariera muzicală în 1997, în trupa Hi-Q, alături de Mihai Sturzu și Florin Grozea. Cei trei au avut un succes foarte mare, unele dintre melodiile lor fiind cunoscute și astăzi, cum ar fi „Gașca mea nu poate să stea liniștită”.

În anul 2002, Dana Nălbaru a ales să urmeze o carieră solo.

A lansat mai multe albume, precum: Zbor- 2004, Intră în joc- 2005, Parfum-2008, One Love- 2010.

Pe parcursul carierei sale a avut și câteva colaborări, cu artiști cunoscuți, printre care și Proconsul, cu piesa „Fără tine”.

După lansarea albumului „One Love”, din 2010, Dana Nălbaru s-a întors în trupa Hi-Q. A urmat apoi un nou album al trupei, iar apoi Dana s-a retras din lumea muzicii, pentru a-și dedica tot timpul familiei.

În anul 2021, soția lui Dragoș Bucur a început o afacere în București. Artista a avut ocazia de a pune în practică pasiunea ei pentru preparatele dulci.

În prezent, Dana Nălbaru are o brutărie, un laborator de cofetărie și este asociată la un local din Capitală. Soția lui Dragoș Bucur comercializează dulciuri de lux, precum prăjituri, torturi și bomboane umplute cu prosecco și decorate cu foiță de aur.

„Rezultatul este pe măsura muncii depuse timp de șase luni pentru definitivarea gustului și a texturii. După renunțarea la cariera muzicală am ales să mă ocup de educația copiilor noștri și sunt foarte mândră de felul în care ei s-au format.

În ultimul an, însă, datorită faptului că ei au crescut și nu mai e necesar să le fiu alături în permanență m-am concentrat pe realizarea unor proiecte deosebite, în care am investit foarte mult suflet și pasiune.”, a declarat soția lui Dragoș Bucur.