DETALII despre procesul violatorilor din Vaslui. Cine este judecătoarea care decide soarta celor şapte tineri

Dezvăluiri din procesul celor şapte violatori din Vaslui. Judecătoarea a încercat să renunţe la caz, cu două zile înainte de şedinţă, dar cererea ei a fost respinsă. Magistrata este cea care până acum le-a refuzat tinerilor toate cererile de eliberare făcute prin avocaţi. La proces, apărătorii au încercat să scape de ea şi au solicitat recuzarea, dar şi aceste cereri au fost respinse, informează România TV.

16 aug. 2015, 12:00
DETALII despre procesul violatorilor din Vaslui. Cine este judecătoarea care decide soarta celor şapte tineri

Procesul celor şapte violatori a constituit o adevărată probă de foc pentru judecătoarea care a condus şedinţa. Dincolo de faptul că procesul a durat nouă ore, magistratul a avut de înfruntat o adevărată armată de avocaţi care a făcut totul ca procesul să fie amânat, astfel încât să se ajungă pe 2 septembrie, atunci când ar fi trebuit să se judece cererile de strămutare a procesului.

Citeşte şi „Sex-surpriză” pentru unul dintre violatorii din Vaslui. Era virgin şi abia se întorsese din Italia

Aceştia însă nu mai au justificare, având în vedere că procesul s-a terminat într-o singură zi. Chiar cu două zile înainte de acest proces, judecătoarea a cerut înlocuirea sa, doar că cererea a fost respinsă. De altfel, magistratul este acelaşi care a respins toate cererile avocaţilor de înlocuire a controlului judiciar.

Pe tot parcursul celor nouă ore, avocaţii inculpaţilor au recuzat de patru ori judecătorul şi de fiecare dată solicitările lor au fost respinse. Astfel, luni, la ora 14.00, instanţa va da verdictul în acest caz.

Citeşte şi Momentul în care eleva violată de la Vaslui a fost ameninţată VIDEO