DETALII ŞOCANTE: Asistentul violator din Brăila a mai hărţuit alte zeci de femei

Detalii revoltătoare au ieşit la iveală în cazul asistentului medical din Brăila care a violat o adolescentă chiar în spital. Procurorii au descoperit că bărbatul de aproape 60 de ani care şi-a drogat victima înainte de a o abuza mai hărţuise sexual alte 22 de femei înainte de acest incident, informează România TV.

29 oct. 2015, 07:04
DETALII ŞOCANTE: Asistentul violator din Brăila a mai hărţuit alte zeci de femei

Ancheta în acest caz a scos la iveală detalii cutremurătoare. Asistentul de 59 de ani a violat în ultimii cinci ani numeroase paciente internate în Secţia de Chirurgie.

Sarcina sa de serviciu era să administreze medicaţia prescrisă de medic. Atunci când îi plăcea însă o pacientă adăuga pe foaia de observaţie un medicament, un somnifer extrem de puternic. Punea apoi parafa unui medic chirurg şi apoi mergea la farmacia spitalului pentru a ridica acest somnifer.

Citeşte şi Asistentul din Brăila, care a violat o fată în spital, contestă proba ADN

În 2014 a ridicat 100 de astfel de fiole din farmacie, iar în 2015, 48 de fiole. Mergea apoi la pacientă, o adormea şi după ce aceasta era inconştientă o viola.

22 de femei care au fost internate în Spitalul de Urgenţă în Secţia de Chirurgie le-au spus acum anchetatorilor că ştiau despre comportamentul asistentului. Unele au fost violate, iar altele au văzut când asistentul le administra medicamentul altor paciente.

În 2010, o pacientă i-a povestit directorului că ar fi fost violată de asistent, însă a refuzat să depună plângere.

Citeşte şi Adolescentă VIOLATĂ în spital de un asistent medical. Cum s-a întâmplat GROZĂVIA