Detalii șocante ies la iveală despre sinuciderea Mariei, fata preotului din Maramureș. Avea o relație interzisă cu fiul primarului care ar fi șantajat-o cu poze compromițătoare postate pe internet

Detalii șocante ies la iveală după moartea Mariei, fiica unui preot din Maramureș care și-a pus capăt zilelor. Adolescenta de 18 ani a dezvăluit, în mesajul său de adio, că cei în care avea cea mai mare încredere au dezamăgit-o și au trădat-o, acesta fiind și motivul din spatele gestului său extrem.

08 sept. 2022, 11:00
Detalii șocante ies la iveală despre sinuciderea Mariei, fata preotului din Maramureș. Avea o relație interzisă cu fiul primarului care ar fi șantajat-o cu poze compromițătoare postate pe internet

Maria nu a spus concret ce i s-a întâmplat, însă acum ies la iveală informații cutremurătoare. Fiica preotului ar fi avut probleme sentimentale. Avea o relație cu fiul primarului, care i-ar fi făcut o serie de poze compromițătoare și le-ar fi postat pe internet, au dezvăluit vecinii. Părinții au aflat, iar preotul a bătut-o pe fată. Maria s-a simțit atât de rușinată și trădată încât a decis să-și încheie toate socotelile cu viața.

Maria Tomoiagă avea 18 ani și era fiica preotului ortodox din localitatea Moisei, județul Maramureș. Părinții nu erau de acord cu relația pe care o avea cu băiatul primarului din localitate și au decis să o mute pe copilă la o școală din Cluj-Napoca.

Pe lângă situația amoroasă complicată, Maria a avut și numeroase stări depresive. În această vară, eleva a dispărut o perioadă, iar familia a chemat poliție. A fost găsită la o altă adresă decât cea la care locuia, iar părinții au decis să se mute cu ea la Cluj. Acum, la început de an școlar, părinții fetei s-au întors la Maramureș și au lăsat-o pe Maria singură la Cluj. Chiar în această perioadă s-a petrecut și tragedia.

Mesajul de adio al Mariei Tomoiagă

„Sper că vă veţi aminti de mine …. Sper că vă veţi aminti de mine privind la cer în miez de noapte, la fiecare stea sau nor şi fiecare strop de ploaie, pentru că acestea erau lucrurile mele preferate. Şi nu aplecaţi urechea la gurile rele care vor spune despre mine fel de fel de lucruri, chiar şi când voi fi moartă. Să vă fie milă de ei, căci sufletele lor sunt făcute din venin şi vieţile lor sunt la fel de mizerabile cum a fost a mea. Ei mă vor invidia, pentru că am avut curajul să fac ce ei nu au putut niciodată.

Mă veţi uita în câţiva ani. Dar să nu uitaţi niciodată că am fost înconjurată de oameni care au râs de durerea mea, care m-au făcut să simt că nu însemn nimic doar ca să se simtă mai bine. Oameni care m-au părăsit când aveam cea mai mare nevoie, care m-au rănit doar pentru că li se părea amuzant. Oameni care vor râde când mă vor vedea în sicriu. Viaţa mea s-a spulberat, în timp ce aproape toţi cei în care am avut încredere mi-au sfâşiat sufletul, bucată cu bucată, până ce nu a mai rămas nimic. Durerea a fost prea mare pentru mine.

La final, nu depresia sau greşelile m-au ucis. A fost lumea egoistă şi dezgustătoare în care a trebuit să trăiesc”, a scris pe Instagram tânăra, înainte să recurgă la gestul extrem.

Reacția fiului primarului din Moisei, acuzat că a împins-o la moarte pe adolescentă

Cristi, fiul lui Grigore Tomoiagă – primarul din Moisei, a avut o primă reacție după moartea celei despre care se spune că era iubita lui. Adolescentul de 18 ani a repostat mesajul unei rude de-ale fetei care infirmă zvonurile privind fotografiile compromițătoare.

„Sunt cutremurat. De dimineață. De când am văzut știrea. Ca tată de fete sunt incapabil să înțeleg. E drama supremă. Și nu e despre preotul Tomoiagă. E despre Vasile. Fostul meu coleg. Și TATĂ. Și despre o durere infinită. Și despre un suflet pur care a ales să plece. Doar ea știe de ce a ales asta. Doamne, ai milă de sufletul ei. Și mângâie familia greu încercată…
Apoi, e despre voi. Suflete câinești. Hiene, care în goana după senzațional, inventați vinovați. Mizerii de informații mincinoase despre poze indecente, bârfe de alcov sau băiatul primarului. La durere, orice om are nevoie de un umăr pe care să plângă, de un braț care să-l ridice, de un suflet care să-i împărtășesească suferința. Asemenea tragedii îi adună pe oameni, nu îi dezbină. Acum nu e despre drumuri, canalizări, săli de sport sau camioane cu piatră. E despre o groapă și o cruce. Și despre multă durere. Insuportabil de multă… Voi nu pricepeți, șacalilor, că durerea unor oameni lângă care trăiți nu poate fi folosită în mizerabila voastră campanie politică? Mă, chiar nu vă e rușine? Vasile, iartă-i, că nu știu ce fac… Dar oamenii care se adună duminica la biserica ta vor ști să nu-i uite…”, arată mesajul repostat pe Facebook de fiul primarului.

Citește și Ea e Maria, fiica preotului din Moisei care și-a pus capăt zilelor la 18 ani. Ce a scris în mesajul de adio: „Viaţa mea s-a spulberat. Mi-au sfâșiat sufletul bucată cu bucată”

Citește și Blestemul unui bloc de Cluj. Fiica unui preot s-a sinucis la 18 ani în acelaşi loc în care o studentă franceză şi-a pus capăt zilelor