Dezmăţ total pe Insula Iubirii. Scene interzise minorilor surprinse de camerele de luat vederi VIDEO

Fisurile din cuplu parcă lasă tot mai mult loc ispitirii, iar simpla prietenie se transformă în atracție și apoi în iubire. Trecutul dureros a lăsat loc unui prezent în care doar plăcerea mai contează. „Insula iubirii” oferă concurenților mirajul unei fericiri perfecte, din care gândul la partener devine doar o simplă amintire.

09 oct. 2018, 05:51

În cea de-a unsprezecea noaptea de pe „Insula iubirii”, concurentele au renunțat la numeroase inhibiții. Minitelul este cucerit de dorințe, pasiuni și atracții, iar fetele tăriesc clipe tot mai intense.

Show-ul Insula Iubirii, difuzat de postul de televiziune Antena 1, devine din ce în ce mai incendiar. Ediția de luni a emisiunii a fost una plină de surprize. Concurenții și-au făcut de cap și au fot protagoniștii unor scene care mai de care mai incendiare. De la atingeri periculoase la ipostaze  de dezmăț total.

 

 

Unele concurente au fost filmate în timp ce se sărutau pasional cu ispitele masculine. La un moment dat, în cadrul unui joc, una dintre concurente a fost pusă să dezbrace cu gura unul dintre băieți, imaginile fiind mai mult decât provocatoare.

Ba mai mult, se pare că se va ajunge chiar și la partide de amor pe Insula Iubirii, după cum reiese din câteva imagini care au fost difuzate în ediția de luni a emisiunii și care promovează următoarea ediție a show-ului.

Nici la vila băieților spiritele nu sunt mai liniștite. Iulian pare tot mai apropiat de ispita Irina, dar declară că nu își dorește să treacă la un alt nivel cu tânăra care l-a cucerit. Se pare că despărțirea de Marinela e încă un eveniment prea recent.

Nici Marinela nu trece ușor la un alt nivel cu ispita masculină Cristi de la „Insula iubirii”. Chiar dacă i se citește dorința în ochi, concurenta păstrează totuși o distanță. Ce anume o face să nu se lase pradă pasiunii pentru Cristi? Frica cea mai mare a acesteia iese la iveală într-o discuție mai intimă cu acesta. 

„Mi-ai dat impresia că ești pește, că te ocupi cu asta. Asta dai impresia, după cum vorbești și după ce gesturi ai.

Andi și Hannelore au parte de o întâlnire privată. Cei doi învață un dans thailandez, iar privirile dintre ei seamănă cu cele ale adolescenților îndrăgostiți. Bogdan, iubitul concurentei, își plânge amarul pe insula băieților.